Crysis Remastered Trilogy (NSW) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Crysis Remastered Trilogy (NSW)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Crysis Remastered Trilogy (NSW)

Termékkód: 2807685

A Crysis Remastered Trilogy a legendás Crysis, Crysis 2 és Crysis 3 FPS játékok mindegyikét tartalmazza, Nintendo Switchre optimalizálva.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
10 000 Ft
7 874 Ft + Áfa

Termék leírás

A Crysis Remastered Trilogy a következőket tartalmazza:

Crysis Remastered:
Ami egy egyszerű mentőakciónak indul, egy új háború csataterévé válik, miközben az idegen betolakodók hemzsegnek az észak-koreai szigetek láncolata felett. Prophet, a szuperkatona bőrébe bújva játszol, és egy erős nanoruhával vagy felfegyverkezve, amely sebesség-, erő-, páncél- és álcázó képességekkel rendelkezik. Használd a moduláris fegyverzet hatalmas arzenálját, és alakítsd át taktikád és felszerelésed, hogy urald az ellenséget ebben a hatalmas sandboxban.

Crysis 2 Remastered:
Az idegenek visszatértek a klímakatasztrófák által sújtott világba. Miközben a megszállók elpusztítják New Yorkot, és támadásba kezdenek, amely az emberiség teljes megsemmisítésével fenyeget, csak te rendelkezel a védekezés vezetéséhez szükséges technológiával. A továbbfejlesztett Nanosuit 2.0-val felszerelve, valós időben testreszabhatod ruhád és fegyvereid, és új, erőteljes képességeket tárhatsz fel az emberiség túléléséért vívott harcban.

Crysis 3 Remastered:
Prophet, a szuperkatona bőrében visszatérve a harcmezőre, az idegen Alfa Ceph keresése folytatódik, de most fel kell tárnod a C.E.L.L. vállalat mögötti igazságot is, amely New York városát egy hatalmas nanodóm által védett városi esőerdővé változtatta. Küzdj át hét különböző körzeten, és tizedeld meg ellenfeleidet nyers erőt használva a Nanosuit kiváló technológiájával, vagy használd a lopakodást, hogy elérd céljaidat, és légy az emberiség csendes megmentője. Az erős és halálos új Predator Bow-oddal felszerelve nincs rossz módszer a világ megmentésére.

A doboz csak letöltőkódot tartalmaz!

Specifikációk

FeliratMagyar
Korosztály16+
MultiplayerNincs
PlatformNintendo Switch
TípusStratégia