Tropico 6 (XBX) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Tropico 6 (XBX)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Tropico 6 (XBX)

Termékkód: 2807692

El Presidente színtere még soha nem volt ennyire tiszta! 

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
6 900 Ft
5 433 Ft + Áfa

Termék leírás

A natív 4K felbontást először a konzolokra elhozva a Tropico 6 – Next Gen Edition gondosan továbbfejlesztett változata a következő szintre emeli a trópusi sziget elbűvölő varázsát.

A politikai zűrzavar és a társadalmi nyugtalanság idején az emberek látnoki vezetőket hívnak, akik előrelátóan és találékonyan irányítják országuk sorsát. Bizonyítsd be újra, hogy rettegett diktátor vagy békeszerető államférfi vagy Tropico szigetállamában, és alakítsd nemzeted sorsát négy jellegzetes korszakon keresztül.

Nézz szembe különféle kihívásokkal a nemzetközi porondon, és mindig tartsd szem előtt a polgáraid– és a svájci bankszámlád – igényeit.

Kezelj kiterjedt szigetcsoportokat, építs hidakat a szigetek összekapcsolásához, és használj új közlekedési eszközöket és infrastruktúrát. Küldd el Tropico lakóit portyázni, hogy ellopják a világ csodáit, beleértve a Szabadság-szobrot és az Eiffel-tornyot.

Tetszés szerint alakítsd ki palotádat, és tarts választási beszédet az erkélyedről, hogy elnyerd alattvalóid tetszését.

A Tropico 6 – Next Gen Edition játékban szigeted utcái nyüzsgőbbek, a strandok és a panoráma szebb lesz, El Presidente szeme pedig még figyelmesebb lesz, mint valaha.
A Next-Gen Edition tartalmazza a „The Llama of Wall Street” DLC-t és az El Prez csomagot is, amely tartalmaz egy további küldetést, új épületeket, új testreszabási lehetőségeket a palotához, valamint ruhákat El Prez számára és még sok mást is!

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
MultiplayerVan
PlatformXbox Series X
TípusStratégia