Dell E2222H - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Dell E2222H
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Dell E2222H

Termékkód: 210-AZZF

21.5 hüvelykes, 1920x1080 Full HD, 60 Hz, VA, Dönthető, Levehető állvány, Beépített hangszóró

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
43 500 Ft
34 252 Ft + Áfa

Termék leírás

Az alapok, amelyek a nagyobb hatékonysághoz szükségesek

Széles betekintési szög: Az FHD felbontás tisztasága révén kiválóan láthatja a munkát, a széles, 178°/178°-os betekintési szög pedig konzisztens nézetet kínál.

Nem terheli a szemet: A villódzásmentes képernyő ComfortView technológiával van felvértezve – ez a szoftveres funkció csökkenti a káros kékfény-kibocsátást. Kialakításának köszönhetően tartós használat során is optimális kényelmet nyújt a szemnek.

Funkcionális, helytakarékos kivitel

Kényelmes csatlakoztatási lehetőségek: A VGA- és DP-porton keresztül csatlakozhat a jelenlegi és a régi rendszerekhez.

Maximális asztalterület: A helytakarékos funkciók, mint például a kompakt állvány és a jobb kábelkezelés révén a kábelek eltűnnek, és minden munkaterület nagyobb lesz.

Letisztult, egyszerű kialakítás: A vékony keret modern külsőt kölcsönöz a monitornak.

Alkalmazkodik az igényeihez: A VESA-kompatibilis rögzítőelemeknek és állványoknak köszönhetően a sajátjává varázsolhatja a munkaterületét.

Dell Display Manager

Minden szinten hatékony: Az Easy Arrange funkcióval több alkalmazást is elrendezhet csempealakzatban egy vagy több monitoron; erre garancia a 38 előre beállított ablakpartíció és az akár öt testreszabható ablak, amelyek hatékony többfeladatos munkavégzést biztosítanak.1

Zökkenőmentes váltások: Az automatikus visszaállítási funkció megjegyzi, hol hagyta abba a munkát, így az alkalmazások visszaállíthatók eredeti helyükre – még azután is, hogy bezárta őket.

A kényelem kulcsa: A gyorsbillentyűkkel még több időt takaríthat meg, használatukkal egyszerűen konfigurálhatja a képernyő-felügyeleti beállításokat, és gyorsabban dolgozhat.

Több felügyeleti mód: Az eszközfelügyeleti jelentések segítségével az informatikai menedzserek gyorsan összegyűjthetik és nyomon követhetik a monitorinformációkat, valamint egyetlen beállítási folyamat során több monitort is konfigurálhatnak.

A Dell Display Managert itt töltheti le

Zöldközpontú gondolkodás most és a jövőben

Környezetvédelmi szabványok: A monitor megfelel a legújabb jogszabályoknak és környezetvédelmi szabványoknak, például az EnergyStar®, az EPEAT® az Arany és a TCO szabványnak.

Környezettudatos csomagolás: A környezetvédelem jegyében ez a monitor hungarocellmentes, és a csomagolás legalább 75%-ban újrahasznosított kartonpapírból készült.

Energiatakarékosság: Ha épp nem használja monitorát, a PowerNap funkcióval energiát takaríthat meg – ez a szolgáltatás lecsökkenti a monitor fényerejét vagy bekapcsolja a monitor alvó módját, amikor nincs használatban.

A fenntarthatóság előmozdítása: A Dell Technologies elkötelezte magát az iránt, hogy a termék életciklusa során csökkentse a környezetre gyakorolt hatást. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkről és a társadalmi hatásokkal kapcsolatban 2030-ra kitűzött céljainkról itt (angol nyelven), termékeink szén-dioxid-lábnyomáról pedig itt (angol nyelven) olvashat bővebben.

Specifikációk

ÁllványDönthetőség: -5°~21°
Betekintési szög178° / 178°
Csatlakozó - D-Sub/VGA1db
Csatlakozó - DisplayPort1db
Felbontás típus1920 x 1080 (Full HD)
HangszóróVan
HáttérvilágításLED
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret22"
Kontrasztarány3000:1
Maximum fényerő250 cd/m2
Panel típusaVA
Pixelméret0,249 mm × 0,241 mm
Pixelsűrűség102 ppi
Súly3,04 kg (állvánnyal)
4,14 kg (dobozával)
Válaszidő5 ms
VESA rögzítés100x100