Samsung S27A60PUUUX - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung S27A60PUUUX
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung S27A60PUUUX

Termékkód: LS27A60PUUUXEN

27 hüvelykes, 2560x1440 WQHD, 75 Hz, AMD FreeSync, Adaptive-Sync, IPS, HDR10, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Pivot, USB Type-C csatlakozás (90W)

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
109 900 Ft
86 535 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 109 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

QHD felbontás

Tapasztald meg a részleteket, mint még soha! Amikor a kedvenc filmedet nézed vagy a legújabb projekteden dolgozol, élvezd a pontosság új szintjét, a Full HD akár 1,7-szeresének képpont sűrűségével! A QHD több teret biztosít a egyidőben elvégzendő feladatokhoz, vagy gyönyörű videók és képek élvezéséhez.

IPS panel

A professzionális munkakörnyezetekre lett optimalizálva. A Samsung nagy felbontású monitorok IPS panellel rendelkeznek, amely kristálytiszta színminőséget és széles, 178 °-os látószöget biztosít. Minden felhasználó nagyszerű vizuális élményben részesülhet bármely látószögből, élénk és tiszta színekkel elmosás vagy elhalványulás nélkül.

1 milliárdnyi szín és HDR 10

Élvezz bármilyen tartalmat lenyűgöző színpontossággal és részletességgel! Széles színválasztékkal, közel a határtalan árnyalatokkal és a HDR10-el, amely a sötét színeket sötétebbé, a legfényesebbeket pedig még élénkebbé teszi, minden egyes tartalomra öröm ránézi, és pontosan úgy tapasztalhatod meg őket, ahogy azt az alkotó szánta.

USB Type-C

Dobd el a rendetlenséget, és élvezd az egyszerűséget! A Samsung nagy felbontású monitor 90 W-os töltéssel rendelkező C típusú USB porttal rendelkezik, hogy egyetlen kábellel tölthesd laptopodat és továbbíthasd az adatokat. A több USB 3.0 portnak köszönhetően az eszközöket közvetlenül a monitorhoz is csatlakoztathatod, így tisztább és áttekinthetőbb lesz a munkaterületed.

TUV tanúsítvánnyal rendelkező Intelligent Eye Care

Tartsd a szemed frissen és fáradtságmentesen! A késő esti projektekhez a fényerő és a színhőmérséklet automatikusan beállítható, hogy bármilyen környezetben optimalizálható legyen. Az intelligens szemápolásra vonatkozó TUV-tanúsítványnak köszönhetően a Samsung szemkímélő üzemmóddal és villogásmentes funkcióval védi a szemet a túlzott kék fénytől.

Maximum kényelem, minimum zavaró tényező

Helyezd el a monitort az optimális kényelemnek megfelelően! A keret nélküli kialakítás, VESA kompatibilitás és a különböző döntési, elforgatási és elfordítási pontok segítségével bármilyen környezetben elhelyezheted a monitort. Emellett, a vékony fém állvány és a keskeny mélység kevesebb helyet foglal el az asztalon a tiszta, zökkenőmentes munkavégzés érdekében.

Maradj szinkronban az akcióval!

Szuper sima szórakozási élmény. AMD FreeSync™ szinkronban tartja a monitor és a grafikus kártya frissítési rátáját a kép szakadásának és akadozásának csökkentése érdekében. A filmeket és játékot semmi nem zavarhatja meg, és még a gyors jelenetek is zökkenőmentesek és simák.

Hozz létre egy fenntartható jövőt!

Alakítsd át az öko-barát, FSC-tanúsított csomagolást hasznos eszközökké, vagy hasznosítsd újra őket a magasabb szintű fenntarthatóságért! A világszerte energiahatékonyságra tanúsított Samsung Monitor Eco saving plus móddal rendelkezik, amely akár 10%-kkal több energiát takarít meg, miközben megőrzi a világos és élénk képminőséget.

Auto Source Switch

Nem kell többé keresgélni! Az Automatic Source Switch Plus segítségével a monitor a csatlakoztatáskor észleli az új eszközöket, és a megfelelő jeltípust mutatja. Többé nem kell keresgélni a megfelelő bemeneti jelet a menüben.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Pivot
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - DisplayPort (kimenet)1db
Csatlakozó - HDMI 1.41db
Csatlakozó - USB 3.03db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Csatlakozó - USB Type-C (DP-Alt mode)Van
Felbontás típus2560 x 1440 (WQHD)
FreeSync támogatásIgen
HangszóróNincs
HáttérvilágításLED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványHDR10
Képarány16:9
Képfrissítés75Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret27"
Kontrasztarány1000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő300 cd/m2
MéretMéret talppal: 615.5 x 551.9 x 196.4 mm
Méret talp nélkül: 615.5 x 368.2 x 42.7 mm
Csomag mérete: 722.0 x 189.0 x 432.0 mm
Panel típusaIPS
Súly6,7 kg (állvánnyal)
9,5 kg (dobozával)
Színmélység10 bit
Színtér megjelenítéssRGB
Színtérlefedettség99% sRGB
Tartozékok, kábelekHálózati-, HDMI-, USB 3.0 kábel
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény90W
Válaszidő5 ms
VESA rögzítés100x100