Death Stranding Director's Cut (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Death Stranding Director's Cut (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Death Stranding Director's Cut (PS5)

Termékkód: 2807401

Küzdj a civilizáció megmentéséért egy széthulló világban, amelyben természetfeletti veszélyek százai leselkednek rád, mindezt magyar felirattal

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
18 400 Ft
14 488 Ft + Áfa

Termék leírás

Sam-nek a kékgalléros ezermesternek kell megmentenie az emberiséget a ráleselkedő rejtélytől, a Death Standingtől, mely éppen az emberiséget írtja. A túlvilág szörnyű teremtményei barangolnak a szétesett társadalom által meghagyott, elveszett világban. Sam küldetése mély kapcsolatot létrehozni a túlélőkkel, és ezzel remémyt adni az emberiségnek.

Teljesíts egyedi kihívásokat:

  • Fegyverezd fel magad, miközben a csomagod súlya alatt újra egyesíted a nemzetet.
  • Védd meg a felszerelésed a vad banditáktól és rejtőzz el az ijesztő Beached Things lények elől... vagy nézz szembe azzal, ahogy a tőled függő embereket cserben hagyod.

Fedezd fel a világot:

A Decima Engine hipperrealisztikus, a Death Standing által teljesen átalakított világot prezentál. Megkerülhetetlen akadályok állják utadat és kényszerítenek ara, hogy más utat találj, míg a természetfeletti elemek miatt a környezet is változik.

A halállal nincs vége:

Nincs klasszikus "Game over" a Death Standingben. Ha elveszted az életed egy feje tetejére állított világba kerülsz, ahonnan vissza kell találnod az élők földjére.
Légy okos a küzdelemben, az ellenfél megölése itt sosem megoldás.

Segíts a többi játékosnak:

Segíts más utazóknak anélkül, hogy találkoznátok az aszinkron online játékmenettel. Küldj felszerelést, osztozzatok a biztonságos búvóhelyeken és kövesd a többi hírvivő útját, hogy újra egyesíthessétek a civilizációt.

A "rendezői változat" sok újdonságal érkezik. A Next Gen konzolra optimalizált grafikán kívül vadonatúj helyszínek, fegyverek és közelharci mozdulatok még élvezetesebbé teszik a játékot. Így egy még nagyobb és újdonságokkal telibb világ várja a játékosokat, amit még az előző kiadás veteránjai sem tapasztalhattak meg.

Specifikációk

FeliratMagyar
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 5
TípusAkció / Kaland