Wacom Cintiq Pro 16 (2021) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom Cintiq Pro 16 (2021)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Cintiq Pro 16 (2021)

Termékkód: DTH167K0B

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq Pro 16-nál keresve sem találnánk jobb eszközt a munkánkhoz. Nagy méretű UHD kijelzőjét kifejezetten professzionális munkákra ajánljuk.

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
659 900 Ft
519 606 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 659 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A rajztábla használatához PC/MAC számítógép szükséges!

Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetőn a Wacom Cintiq Pro 16 kompromisszumoktól mentes készülék fantasztikus kijelzővel.


Az új Wacom Pro Pen 2. Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb, pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

Kötődés a vászonhoz.  Wacom Cintiq Pro 16 UHD felbontású 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (98%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron. Méretének és felbontásának köszönhetően pedig a legkisebb részlet is kivehető.

Alkotásra tervezve. A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak.

Közelebb az alkotáshoz. Ha nagy méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 16 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még napsütésben is.

Kiegészítők. Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 16-hoz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

Wacom ExpressKey Remote 17 személyre szabható gombbal és Touch Ring-gel rendelkezik, melyekkel közvetlenül hozzáférhetünk a leggyakrabban használt billentyűparancsokhoz.

Az új Mobile Stand három különböző szögben is képes megtartani a Cintiq Pro-t, így mindig megtalálhatjuk a munkánkhoz illő pozíciót. Mivel könnyedén összecsukható, ezért a szállítása se jelent gondot.

Wacom Color Manager segítségével elvégezhetjük a Cintiq tabletek és kijelzők kalibrálást, így jobb képminőséget, nagyobb színhűséget és egységes megjelenést érhetünk el.

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB
CsatlakozókUSB-C, USB
GyorsgombokNincs
Kijelző felbontás3840x2160
Kijelző méret16"
KompatibilitásWindows 7/8/10, Mac OSX
Kontrasztarány1000:1
Maximum fényerő300 cd/m2
Méret (aktív rajzfelület)345 x 194 mm
Méret (tábla)410 x 266 x 22 mm
Nyomásérzékenységi szint8192
SzínFekete
Szín megjelenítés16.7 million colors (8 bit), 98 % Adobe® RGB coverage (CIE1931)
TartozékokWacom Pro Pen 2 digitális toll
Wacom Pen Stand amiben 10db csere tollhegy (6db Standard, 4db Felt) található
Tisztító kendő
Quick start guide angol nyelvű telepítési útmutató
USB Type-C, USB-C - USB-A
AC adapter
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióVan