Samsung S32A60PUUU - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung S32A60PUUU
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung S32A60PUUU

Termékkód: LS32A60PUUUXEN

32 hüvelykes, 2560x1440 WQHD, 75 Hz, AMD FreeSync, Adaptive-Sync, VA, HDR10, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Pivot, USB Type-C csatlakozás (90W)

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
121 500 Ft
95 669 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 121 500 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

*A termék csomagolása kizárólag újrahasznosított anyagokból készült.

QHD felbontás

Tapasztalja meg az eddig nem látott részleteket! Amikor kedvenc filmjét nézi vagy legújabb projektjén dolgozik, élvezze a Full HD pixelsűrűség akár 1,7-szeresét elérő új szintű pontosságot. A QHD nagyobb teret biztosít a multitaskinghoz vagy a gyönyörű videók és képek felvételéhez.

IPS panel

Professzionális munkakörnyezetre optimalizálva. A Samsung nagy felbontású monitorok IPS panellel rendelkeznek, amely kristálytiszta színminőséget és 178°-os széles betekintési szöget biztosít. Minden felhasználó bármilyen szögből nagyszerű látványra számíthat, élénk és vibráló színekkel, mosás és fakulás nélkül.

1 milliárd szín HDR 10-zel

Élvezzen bármilyen tartalmat lenyűgöző színpontossággal és részletességgel! A széles színskála, a szinte korlátlan árnyalatok és a HDR10, amely a sötét színeket sötétebbé, a legvilágosabb színeket pedig még világosabbá teszi, minden tartalmat öröm nézni, és pontosan úgy lehet megtapasztalni, ahogyan az alkotó elképzelte.

USB Type-C LAN-porttal

Engedje el a rendetlenséget, és tartsa a kapcsolatot! A Samsung nagy felbontású monitor egy 90 W-os töltéssel rendelkező USB Type-C porttal rendelkezik, hogy egyetlen kábellel táplálja laptopját és továbbítsa az adatokat, emellett egy LAN-porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a LAN-porttal nem rendelkező laptop egyszerűen csatlakoztatható legyen a monitorhoz Ethernet-használathoz.

TUV tanúsítvánnyal rendelkező Intelligens szemvédelem

Legyen a szeme mindig friss és fáradtságmentes! A késő esti projektekhez a fényerő és a színhőmérséklet automatikusan beállítódik, hogy bármilyen környezetben optimalizálható legyen. a TUV tanúsítvánnyal rendelkező szemkímélő technológiával a Samsung szemkímélő üzemmóddal és villogásmentes funkcióval védi a szemet a túlzott kék fénytől.

Maximálja a kényelmet, minimalizálja a zavaró tényezőket

Helyezze el a monitort az optimális kényelem érdekében. A keret nélküli kialakítás, a VESA rögzítési kompatibilitás és a különböző dőlés-, forgatási és pivot vezérlőpontok lehetővé teszik, hogy bármilyen környezetben felszerelhesse monitorát. Emellett a karcsú fémállvány és a keskeny mélység kevesebb helyet foglal az asztalon, így letisztult, zökkenőmentes munkafelszerelést biztosít.

Maradjon szinkronban az akcióval

Tegye a szórakozás élményét gördülékenyebbé, mint valaha. Az AMD FreeSync™ szinkronban tartja a monitor és a grafikus kártya frissítési sebességét, így csökkentve a képszakadást és a dadogást. A filmekben és játékokban nincsenek megszakítások, és még a gyors akciójelenetek is ultra-felelősségteljesek és simák.

Fenntartható jövő megteremtése

A környezetbarát, FSC tanúsítvánnyal rendelkező csomagolást alakítsa át praktikus eszközzé, vagy válassza az újrahasznosítást a fokozott fenntarthatóság érdekében.A Samsung monitor globálisan tanúsított energiahatékonyságú, öko takarékos plusz üzemmóddal rendelkezik, amely akár 10%-kal több energiát takarít meg, miközben megőrzi a fényes és élénk képminőséget.

Automatikus forráskapcsoló

Nincs több össze-vissza csatlakozás! Az automatikus forrásváltással a monitor felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket, amint azok csatlakoztatva vannak, és a megfelelő jelet jeleníti meg. Nincs többé szükség a megfelelő bemenet keresésére a menüben.

Specifikációk

ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Pivot
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - DisplayPort (kimenet)1db
Csatlakozó - HDMI 1.41db
Csatlakozó - USB 3.03db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Felbontás típus2560 x 1440 (WQHD)
FreeSync támogatásIgen
HangszóróNincs
HáttérvilágításLED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványHDR10
Képarány16:9
Képfrissítés75Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret32"
Kontrasztarány3000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő300 cd/m2
MéretMéret talppal: 716.2 x 580.5 x 211.4 mm
Méret talp nélkül: 716.2 x 424.7 x 41.3 mm
Csomag mérete: 825.0 x 197.0 x 491.0 mm
Panel típusaVA
Súly7,2 kg (állvánnyal)
11,6 kg (dobozával)
Színmélység10 bit
Színtér megjelenítéssRGB
Színtérlefedettség99% sRGB
Tartozékok, kábelekTápkábel
USB 3.0 kábel
HDMI kábel 1,5m
Installációs CD
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény90W
Válaszidő5 ms
VESA rögzítés100x100