The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS5)

Termékkód: 2807331

A The Dark Pictures antológia intenzív, filmszerű, önálló fejezetekre tagolt horrorjátékok sorozata, melyek kombinálják az erőteljes történetmesélést és az egyedi multiplayer módokat.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
8 100 Ft
6 378 Ft + Áfa

Termék leírás

Minden epizódot valós események, tények, legendák és fikciók inspirálnak, és mindegyik epizód egyedi történettel, szereplőkkel, helyszínekkel rendelkezik.

A The Dark Pictures Anthology minden játéka filmszerű horrorélményt kínál, amely élvezhető egyedül vagy multiplayerben is, úgymint a „Shared Storymód, melyben egy másik barát szegődhet társul online, vagy a „Movie Nightmód, ahol akár öt játékos is játszhat, egymás között adogatva tovább a kontrollert.

Az Iraki háború végén egy különleges osztag tömegpusztító fegyverek után kutat, ám valami sokkal halálosabbra bukkannak – egy ősi Sumér templom romjaira a föld alatt, amely leírhatatlan lények otthonául szolgál. Ahhoz, hogy túléljék az ott töltött éjszakát, a felszín feletti ellenségeikkel kell szövetkezniük.

MERÜLJ EL A KOMOR MÉLYSÉGBEN: Barangolj be egy földalatti labirintust és menekülj el a rémisztő lények elől, akik új prédára leltek…

ELLENSÉGED ELLENSÉGEI: A saját túlélésed helyezed előtérbe, hogy félrerakod félelmeid és személyes ellentétjeid, hogy együtt vegyétek fel a harcot?

NE JÁTSSZ EGYEDÜL: Játssz online egy barátoddal vagy akár 5 barátoddal offline. Osszátok meg a történetet és dolgozzatok össze, hogy megmentsétek a főszereplőket.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 5
TípusHorror