Battlefield 2042 (PS4) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Battlefield 2042 (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Battlefield 2042 (PS4)

Termékkód: 2807457

Új fejezetéhez érkezett a DICE és az Electronic Arts népszerű lövöldözős játéksorozata, a Battlefield.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
7 200 Ft
5 669 Ft + Áfa

Termék leírás

Az elődök hagyományaira építkezve a Battlefield 2042 egy elképesztően látványos és izgalmas környezetet nyújt. A történetben egy veszélyes világban kalandozhatunk. Az Amerikai Egyesült Államok és Oroszország között feszültebb a viszony, mint valaha, a világban szerte dúló peremháborúk veteránjai pedig megpróbálják alakítani a történelmet. Ezek a Specialisták egyedi felszerelésekkel és képességekkel rendelkeznek, melyekkel képesek a maguk javára fordítani a háború kimenetelét egy ingatag világpolitikai helyzetben.

A Battlefield 2042-ben mi is egy ilyen Specialistát alakítunk, akit a Battlefield játékokból ismert négy alaposztályra építhetünk fel, saját külsővel, fegyverzettel és felszereléssel. Minden fegyver, kütyü és jármű teljes egészében testre szabható, így a lehetőségeink száma szinte korlátlan. A játékmódok között megtalálhatók a korábbi részekből ismert Conquest és Breakthrough új változatai.

A játék egyik legnagyobb újítása az online multiplayer, amely hatalmas, akár 128 fős csatákat kínál hét óriási méretű térképen. Szöul neonfényes városától Egyiptom sivatagáig a világ minden táján megfordulhatunk, és csapatban vagy magányos farkasként harcolhatunk a győzelemért. Minden helyszín egyedi látványt és kihívást tartogat, köszönhetően az egyedi környezetnek, és a különleges időjárásnak. A multiplayer meccseket olyan körülmények is nehezítik, mint akár egy tornádó! Ezek a viharok és más környezeti elemek folyamatosan változtatják a csatatér terepviszonyait és lehetőségeit.

A Battlefield 2042 multiplayere folyamatosan bővülni fog ingyenes tartalmi frissítésekkel, a játékosközösség így az elkövetkező években folyamatosan együtt játszhat. Három hónapos szezonok követik egymást, melyekhez Battle Pass is vásárolható lesz.

Természetesen a lenyűgöző látvány és a multiplayer innováció mellett más újdonságokkal is készül a Battlefield 2042. A hagyományos fegyverek mellett a közeljövő harci eszközei is feltűnnek, úgy, mint a harcra kiképzett robotkutya, a csáklyavető és a szárnyas ruha, amelyekkel könnyen és gyorsan lehet mozogni természetes és városi környezetben egyaránt. Magunk javára fordíthatjuk a terepi adottságokat, kihasználhatjuk a magasság jelentette előnyt, és meglephetjük ellenfeleinket soha nem látott taktikákkal! A 128 játékos jelenléte minden korábbinál nagyobb csatákat jelent, járművekkel és high-tech fegyverzettel, így a Battlefield 2042 a valaha készült legnagyobb játék a sorozatban.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 4
TípusAkció / Kaland