TrueCam A7s GPS - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
TrueCam A7s GPS
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

TrueCam A7s GPS

Termékkód: TRCA7S

Full HD+ rögzítés, mozgásérzékelő, széles 130° látószög.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
46 300 Ft
36 457 Ft + Áfa

Termék leírás

Csúcsszínvonalú Full HD+ új chippel

Az év termékének többszörös nyertese és több tízezer eladott darab. Az autós kamerák közötti valódi legenda most még jobb. A TrueCam A7s bizonyítottan garantálja, hogy ha bármi történik út közben, Önnek a későbbi viták esetére bizonyítékai lesznek a kezében. Az első osztályú Full HD+ felbontású videofelvétel rögzíti az összes fontos tárgyat, például a rendszámtáblákat, közlekedési táblákat, illetve az emberek arcait. A közelmúltban ezt a német autópálya-rendőrség által használt modellt továbbfejlesztettük egy olyan átalakított érzékelővel, amely - éjjel-nappal - napjaink legbizonyítóbb erejű videóit készíti.

Megszabadítja a fix radarok miatti bírságoktól

A beépített GPS-nek és a szakaszmérés-adatbázisnak köszönhetően Ön pontosan tudja, hol ajánlott lassítani - a kamera 36 ország több mint 40 000 radarjára képes időben hangosan figyelmeztetni. Ingyenes frissítések. A GPS-ből származó adatok azonban mindig hasznosak - később a PC-alkalmazásban ismét végigjárhatja az útvonalat és közvetlenül a videóban is megjelenítheti a sebességet. Ez elkerüli az arra vonatkozó spekulációkat, hogy nem ment-e túl gyorsan.

Az intelligens tartó időt takarít meg

A TrueCam A7 készülékkel elég egyszer rögzíteni a tartót, utána már elég csupán bepattintani a kamerát a helyére. Nem vár Önre semmilyen mindennapos türelemjáték a kábelek kimotozása vagy a kamera megfelelő szögeinek beállítása tekintetében. Az intelligens tartók saját táppal rendelkezik, így ha már egyszer beállította be, többé nem kell vele foglalkoznia - azonnal indulhat. Megbízható rögzítés mind a szélvédőn, mind a műszerfalon.

A super kondenzátornak köszönhetően hosszú élettartam

A szuperkondenzátornak és az akkumulátornak köszönhetően a TrueCam A7s mindkét megoldás előnyeit ötvözi. A szuperkondenzátor kiválóan alkalmazható az autós kamerákban, mivel nem zavarják a szélsőséges hőmérséklet-különbségek, és hosszú éveken át biztosított a kiváló állapota. Ugyanakkor folyamatosan csatlakoznia kell a tápra. Ezzel szemben a zseblámpa ugyan idővel gyengül, de biztosítja, hogy az ember megfoghatja a kamerát, és az autón kívül is készíthet vele felvételt. Ideális kombináció!

Prémium asszisztencia rendszerek

A TrueCam A7 segíti a biztonságos célba érést. Beépített LDWS, azaz lane departure warning system segédrendszerrel rendelkezik ugyanis, amely jól hallhatóan figyelmeztet a nem tervezett sávelhagyás veszélyére. Ez különösen mikroalvás vagy figyelmetlenség esetén fordul elő.

Sebességmérő

A kamera kijelzőkímélőként képes megjeleníteni a kijelzőn az aktuális sebességet. Így Önnek nem kell lenéznie a mutatókra.

Sebesség és pozíció a videofelvételen

Közvetlenül a videóban megtekintheti a sebességre és a helyre vonatkozó információkat. Ezzel egyértelmű bizonyítékot szerez arra vonatkozóan, hogy a szabályoknak megfelelően haladt.

Elforgatás 180°-kal

A kamerát inkább a műszerfalra, mint az üvegre szeretné rögzíteni? A beállításokban mind a videó, mind a kijelző függőlegesen átfordítható, úgyhogy igazodik Önhöz.

LED háttérvilágítás

Minden alkalommal értékelni fogja a beépített LED-t, amikor szürkületben vagy sötétben kell egy-egy balesetet dokumentálnia. A kamera könnyen kipattintható, és lámpaként használható.

A gépjárművezető nevének megjelenítése

Ideális kiegészítő olyan autóknál, amelyek esetében többen is megfordulnak a kormány mögött. Elég mindössze kiválasztani, hogy ki vezet, és a neve ezt követően tartósan megjelenik közvetlenül a videóban.

Polarizációs és UV szűrők (opcionális)

Vásároljon további optikai szűrőket és fokozza még jobban a rögzített videó minőségét. A CPL-szűrő eltávolítja a felvételből a nem kívánt tükröződésteke, az UV-szűrőnek köszönhetően pedig a kép élethűbb és hihetőbb lesz.

TrueCam A7s Mindent tartalmaz, amire egy jó autós kamerának szüksége van

Mozgásérzékelés

Akár mikor mozgást észlel az érzékelő, az autós kamera még az Ön távollétében is automatikusan rögzíti az autó előtt zajló eseményeket.

G-érzékelő

A G-szenzor háromdimenziós térben rögzíti az utazás irányát. Ily módon felismeri a hirtelen ütközéseket és automatikusan megóvja az aktuális felvételt a hurokfelvétel általi felülírásától.

Hurokfelvétel

Amikor megtelik a memória, a fényképezőgép automatikusan felülírja a legrégebbi képeket. Nem kell tehát manuálisan törölnie a fájlokat, az autós kamera mindenről gondoskodik.

Videofelvétel védelme

Annak megakadályozásához, hogy a hurokfelvétel letöröljön bármilyen fontos felvételt, elég egyszer lenyomni egy gombot, és az aktuális felvétel automatikusan védve lesz a felülírás ellen.

Magyar nyelvű menü

A menü intuitív és teljesen magyar nyelvű. A kamera vezérlése és beállítása így szó szerint mindenkinek gyerekjáték.

Automatikus start

Ha a kamera tápfeszültséget észlel, automatikusan bekapcsol, és elkezdi a felvételkészítést. A bekapcsolásra így egyáltalán nem kell gondolnia.

Specifikációk

A csomag tartalmaTrueCam A7s autós kamera
GPS modul
3M matricás tartó
Tapadókorongos tartó
DVR adapter
Két USB kimenetes adapter autós szivargyújtóba
3m hosszú mini USB tápkábel
3M tartó a tápkábel rögzítésére (5×)
Pót 3M matrica a tartó újbóli üvegre ragasztásához
Tárolást és hordozást segítő védőcsomagolás
USB adatkábel
* Polarizációs szűrő (opcionális)
AkkumulátorSzuperkondenzátor + 400 mAh
CsatlakozókUSB 2.0
HDMI
Formátum és tömörítésMP4 formátum H.264-es tömörítés
FunkciókADAS
Hurokfelvétel
Mozgásérzékelés
Parkolás mód
G-szenzor
Idő feltüntetése a videóban
GPS a videóban
Sebesség a videóban
Gépjárművezető neve a videóban
Kijelzővédő
km/h vagy mph beállítás
Automatikus nyári idő beállítás
Fájlvédelem
Automatikus indítás
Éjszakai üzemmód
PC alkalmazás pozíciókijelzővel
Hangfelvétel némítás opcióval
Gomb háttérvilágításIgen
GPSIgen
HangBeépített mikrofon, egy gombnyomással kikapcsolható akár felvétel közben is, vagy a menüben
Kijelző méret2.7"
Látószög1080p esetében: 130°
Max. fényképfelbontás13 Mpx
Méret103 x 51 x 40 mm
Micro SD kártyaakár 64 GB
NyelvekCseh, Angol, Német, Lengyel, Magyar, Szlovák
Súly97 g
Time-Lapse felvételNem
Üzemi hőmérséklet-10°C ~ +50°C
Videó felbontás2560×1080/30 fps
2304×1296/30 fps 16:9
1920×1080/45 fps 16:9
1920×1080/30 fps 16:9
1280×720/60 fps 16:9
WDRIgen
WiFiIgen