Samsung S34A650UXU - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung S34A650UXU
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung S34A650UXU

Termékkód: LS34A650UXUXEN

34 hüvelykes ívelt 1000R, 3440x1440 UW-QHD, 100Hz, AMD FreeSync, Adaptive-Sync, VA, HDR10, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, USB Type-C csatlakozás (90W)

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
181 300 Ft154 901 Ft
121 969 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 154 901 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Ultra-WQHD felbontás 34" ívelt kijelzővel

Merüljön el a részletekben! Játékok, filmek vagy tervezési projektek keretében vegye körül magát a 21:9-es képarányú, ultraszéles, ívelt 34 hüvelykes kijelzővel. Az Ultra-WQHD a legegyszerűbb módot biztosítja a képernyőterület maximalizálására, és a valóban zökkenőmentes multitasking élményét egyetlen képernyőn.

Fokozott koncentráció és kényelem

Növelje a termelékenységet és csökkentse a szem megterhelését a hosszú munkanapokon. Az 1000R görbülete szorosan illeszkedik az emberi látómező görbületéhez, lehetővé téve a tartalom áttekintését, miközben a lapos monitorokhoz képest bizonyítottan hatékonyan csökkenti a szem megerőltetését, így kényelmesebb élményt nyújt.

1 milliárd szín HDR 10-zel

Élvezzen bármilyen tartalmat lenyűgöző színpontossággal és részletességgel! A széles színtartomány, a szinte korlátlan árnyalatok és a HDR10 segítségével, amely a sötét színeket sötétebbé, a legvilágosabb színeket pedig még világosabbá teszi, minden tartalom örömteli látványt nyújt, és pontosan úgy élheted át, ahogyan az alkotó elképzelte.

USB Type-C LAN-porttal

Engedje el a rendetlenséget, és tartsa a kapcsolatot! Az S6 rendelkezik egy USB Type-C porttal 90 W-os töltéssel, hogy egyetlen kábellel táplálja a laptopot és továbbítsa az adatokat, valamint egy LAN-porttal, amely lehetővé teszi, hogy a LAN-porttal nem rendelkező laptop egyszerűen csatlakoztatható legyen a monitorhoz Ethernet-használathoz.

TUV tanúsítvánnyal rendelkező intelligens szemvédelem

Legyen a szeme friss és fáradtságmentes! A késő esti projektekhez a fényerő és a színhőmérséklet automatikusan beállítható, így bármilyen környezetben optimalizálható. Az intelligens szemápolásra vonatkozó TUV-tanúsítvány értelmében a Samsung szemkímélő üzemmóddal és villogásmentes funkcióval védi a szemet a túlzott kék fénytől.

Folyamatos összpontosítás az optimális termelékenység érdekében

A gyakorlatilag keret nélküli kialakításnak köszönhetően minimális zavaró tényező mellett koncentrálhat a munkájára. Vagy két monitorral, a szinte hézagmentes folytonossággal több alkalmazás, e-mail vagy dokumentum között szkennelhet anélkül, hogy megszakítaná a fókuszt, amit a karcsú fémállvány egészít ki, hogy bármilyen esztétikai igényt kielégítsen.

Gyors 100 Hz-es frissítési sebesség

A gyors, 100 Hz-es képernyőfrissítési frekvencia simább, selymesebb egérérérzékenységet biztosít, így bármilyen alkalmazásban növelheti a termelékenységet. Emellett csökkenti a képernyő akadozását a gyorsan mozgó akciójelenetekben a hibátlan játékélmény érdekében.

Maradjon szinkronban az akcióval!

Tegye a szórakozás élményét gördülékenyebbé, mint valaha! Az AMD FreeSync™ szinkronban tartja a monitor és a grafikus kártya frissítési sebességét, így csökkentve a képszakadást és a dadogást. A filmekben és játékokban nincsenek megszakítások, és még a gyors akciójelenetek is ultra felelősségteljesek és gördülékenyek.

Automatikus forráskapcsoló

Nincs több össze-vissza csatlakozás! Az automatikus forrásváltással a monitor felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket, amint azok csatlakoztatva vannak, és a megfelelő jelet jeleníti meg. Nincs többé szükség a megfelelő bemenet keresésére a menüben.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.01db
Csatlakozó - Thunderbolt 3 / USB-C1db
Csatlakozó - USB 3.03db
Felbontás típus3440 x 1440 (UW-QHD)
FreeSync támogatásIgen
Görbület1000R
HangszóróNincs
HáttérvilágításW-LED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványHDR10
ÍveltIgen
Képarány21:9
Képfrissítés100Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret34"
Kontrasztarány4000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő300 cd/m2
Panel típusaVA
Színmélység10 bit
Színtérlefedettség72% NTSC,
Tartozékok, kábelekHálózati-, HDMI kábel
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény90W
Válaszidő5 ms
VESA rögzítés100x100