Samsung S32AM501NU - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung S32AM501NU
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung S32AM501NU

Termékkód: LS32AM501NUXEN

32 hüvelykes, 1920x1080 Full HD felbontás, 60Hz, VA panel, Dönthető, Tizen™ operációs rendszer, Smart TV alkalmazások, Beépített hangszóró, WiFi és Bluetooth

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
79 900 Ft
62 913 Ft + Áfa

Termék leírás

Vékony és letisztult kialakítás, ami bárhol jól mutat

Bármely tér nagyszerű kiegészítése. A rendkívül vékony mélység és a 2,5 mm-es fém állvány zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen környezetbe, minimalizálva az íróasztalon elfoglalt helyet és maximalizálva a munkaterületet a nagyobb kreativitásért és a kényelemért. A keret nélküli, tiszta fehér külső pedig letisztult, visszafogott stílust biztosít, ami javítja a tér megjenelését.

Végtelen szórakozás élőben 

Smart TV alkalmazások és UHD
A sorozatnézés még egyszerűbbé vált. Férj hozzá olyan szórakoztató alkalmazásokhoz, mint a Netflix, YouTube és HBO anélkül, hogy a PC-re vagy laptopodra kellene váltanod. A távirányító és a beépített hangszórók leegyszerűsítik a pihenő időt. És az UHD felbontással pedig elképesztő minőségben nézheted a tartalmakat - mindezt nagyobb képernyőn.

Csatlakozz a Samsung első AirPlay 2 képes monitorjával!

AirPlay 2
A Samsung első AirPlay 2 integrált monitorjával az Apple eszközeiddel is dolgozhatsz és játszhatsz a nagyobb képernyőn. Növeld a munkahatékonyságodat azzal, hogy vezeték nélkül csatlakoztatod a MacBook-odat és a Smart Monitorodat egy kettős monitor beállításba! És amikor ideje pihenni, élvezd könnyedén a videókat, zenét, fotókat és egyebeket az iPhone vagy iPad készülékedről!

Mobil a nagy képernyőn

Mobil Kapcsolódás
A vezeték nélküli DeX teljes PC élményt nyújt, de PC nélkül. Használj mobilos hatékonysági alkalmazásokat, mint a videókonferencia, dokumentumok, és böngészők, kizárólag a monitorod és az okostelefonod segítségével! Ha fényképeket vagy filmeket néznél a nagy képernyőn, csak érintsd meg a monitort a telefonoddal a Tap View funkció használatával!

Optimális fényerő bármilyen környezetben

Adaptív kép
Szenzációs képminőség, akár nappal, akár éjszaka. Az Adaptív kép technológia egy szenzorral érzékeli a környező fényviszonyokat, és automatikusan beállítja a fényerőt. Akár fényes nappal is nézhetsz sötét és komoly drámákat anélkül, hogy hunyorogni és erőltetni kellene a szemeidet.

Ha játszani akarsz, csak kérned kell

Virtuális asszisztens
A monitorod figyel rá, hogy mit mondasz neki. Válts alkalmazást, vezérelj videókat, és még sok mást a Virtuális asszisztens vagy a SmartThings alkalmazás segítségével!

Csatlakoztasd és kész!

Auto Source Switch +
Nem kell többé keresgélni! Az Auto Source Switch Plus segítségével a monitor már a csatlakoztatáskor észleli az új eszközöket, és a megfelelő jeltípusra vált. Amikor beleveted magad a kedvenc videojátékodba, egyszerűen csatlakoztasd a konzolt és más csatlakozásra már nincs is szükséged, azonnal belevághatsz az akcióba.

A Samsung mindenre képes kijelzője, mindennek megfelelő stílust is kap

Bármilyen stílushoz, és az élet minden kihívásához megfelel. Dolgozz PC nélkül, maradj kapcsolatban az Office 365-tel, és érd el otthonról az irodai számítógépedet! A szabadidődet pedig gazdagítsd a beépített, egyablakos szórakozási rendszerrel! Ez a kijelző gyönyörűen illeszkedik, bárhová is teszed.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványDönthető
Betekintési szög178° / 178°
Csatlakozó - HDMI 2.02db
Csatlakozó - USB 2.02db
ExtrákTizen™ oprendszer, Bixby, Mobile to Screen - Mirroring, DLNA, Wifi, Bluetooth
Felbontás típus1920 x 1080 (Full HD)
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
HDR támogatásIgen
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFehér
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret32"
Kontrasztarány3000:1
Maximum fényerő250 cd/m2
Panel típusaVA
Színmélység8 bit
Tartozékok, kábelekHDMI kábel - 1,5 m, távirányító
Válaszidő8 ms
VESA rögzítés100x100