Metro Exodus Completed edition (XBX) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Metro Exodus Completed edition (XBX)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Metro Exodus Completed edition (XBX)

Termékkód: 2807265

A Metro Exodus Complete Edition tartalmazza a Metro Exodus story módját, valamint mindkét kiegészítőt (The Two Colonels, Sam's Story).

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
10 400 Ft
8 189 Ft + Áfa

Termék leírás

2036-ot írunk.
Egy negyed évszázaddal a nukleáris háború után, ami lesújtott a Földre. Pár ezer túlélő még mindig a fennmaradásért küzd Moszkva romjai között a Metro alagútak mélyén. Megküzdöttek a mérgező elemekkel, harcoltak mutálódott bestiákkal, paranormális jelenségeket éltek át és megtapasztalták a polgárháború nyaldosó lángcsóváit.
Most azonban, Artyom szerepében, a Spartan Rangers bandát vezeted egy hihetetlen, kontinenst megrengető utazáson keresztül. Át kell fésülnöd a poszt-apokaliptikus Oroszországot, hogy új életet keress keleten. A Metro Exodus egy epikus, sztori vezérelt, FPS játék, amelyben a halálos csaták és a lopakodás egyaránt komoly szerepet játszik. Ez a barangolós, túlélő horror magával ragad, amint elkezded a játékot. Fedezd fel az orosz vadont hatalmas, nem lineáris szinteken és éld át a hihetetlenül izgalmas történetét a játéknak! A történet egy teljes évet ölel körbe. Éld át és éld túl!

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerNincs
PlatformXbox Series X
TípusHorror