XP-PEN Deco Pro S - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
XP-PEN Deco Pro S
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

XP-PEN Deco Pro S

Termékkód: DECO PRO S

Fedezz fel új, kreatív világokat a Deco Pro S-el.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
36 500 Ft
28 740 Ft + Áfa

Termék leírás

Fedezd fel az új kreatív világokat az XP-Pen Deco Pro grafikus tablettel
Az XP-Pen Deco Pro S professzionális grafikus tablet első pillantásra lenyűgöz 7 mm vastag alumínium házával és fekete-ezüst színű, stílusosan lekerekített formatervezésével, amellyel elnyerte a Red Dot Design Award Winner 2019 és a Good Design Award Winner 2018 díjakat. A maximálisan kényelmes rajzolásért a tablet érzékeny, 8192-es nyomásérzékenység szintre is képes érintőceruzával, intuitív forgógombbal és 8 expressz gombbal érkezik.

Az XP-PEN Deco Pro S szinte minden eszközzel működik
Az XP-PEN Deco Pro S számos professzionális szoftvert támogat, mint például a Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage és még sok más. A modern USB-C interfésznek hála csatlakoztathatod a készüléket közvetlenül az iMac és Mac Book Pro gépekhez vagy az USB-C bemenetet támogató Windows számítógépekhez is. Emellett a készülék támogatja az Android 6 vagy újabb verziójú mobilkészülékeket is.


XP-PEN Deco Pro S a rajzolás természetes élményéért

Az akkumulátor nélkül működő PA1 érintőceruzával az XP-PEN Deco Pro S tablet lehetővé teszi az akár 60 fokos döntést és érzékenyen reagál a kéz mozdulataira. Bonyolult beállítások nélkül adhatod hozzá az árnyékolást a művedhez egyszerű megdöntéssel. Az érintőceruza képes az akár 8192-es nyomásérzékenységi szint felismerésére, kiváló eszköz a precíz vonalak és vázlatok megrajzolásához. A stílusos, 13,3 grammos fekete-ezüst színű érintőceruzán található kapcsoló segítségével válthatsz a toll és a radír funkciók között.


Intuitív működés kettős forgógombbal

Az XP-PEN Deco Pro S tablet egyedülálló, sima működésű dupla forgógombbal rendelkezik, ez felel a tablet hatékony és precíz működéséért. A külső mechanikus forgógombot használhatod a munkafelületre történő közelítéshez vagy távolításhoz, az ecset méretének beállításához, stb., miközben a belső virtuális forgógombbal trackpad módban irányíthatod a kurzort vagy mozgathatod a képet is. Az XP-Pen Deco Pro S grafikus tablet emellett 8 expressz gombbal érkezik, amelyek mindegyikéhez hozzárendelhetsz egy billentyűzet ikont a grafikus programok népszerű funkcióinak gyorsabb eléréséhez.

Az XP-PEN Deco Pro S kompatibilis az okostelefonokkal és a tabletekkel
Az XP-Pen Deco Pro S grafikus tabletet a mellékelt kábellel csatlakoztathatod az Android operációs rendszert használó tablethez vagy okostelefonhoz. A tablet kompatibilis a legtöbb szoftveres grafikus eszközzel, mint például a XP-Pen Deco Draw, ibis Paint X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, Artrage és még sok más.



Az XP-PEN Deco Pro S ideális webkonferenciákhoz és távoktatáshoz

Az XP-PEN Deco Pro S tablettel könnyedén és gyorsan illesztheted be a kézi jegyzeteket a Microsoft Office olyan alkalmazásaiba, mint például a Word, PowerPoint, OneNote és mások. A dokumentumok szerkesztését és kiegészítését valós időben végezheted el streamelés, webkonferencia vagy távoktatás közben.

Az XP-PEN Deco Pro S grafikus tablet főbb jellemzői

  • Karcsú ház, alacsony tömeg
  • Az XP-PEN Deco Pro S érzékeny ceruzával rendelkezik, 8192 nyomásérzékenységi szinttel dolgozik
  • Rajzterület méretének felbontása 5080 lpi
  • Kettős forgógomb az intuitív működéshez
  • 8 programozható gombbal
  • Modern USB-C interfész
  • A grafikus tablet kompatibilis a Windows, a macOS és az Android készülékekkel
  • 8 db póthegy, érintőceruza tartó, USB-meghajtó, USB-C kábel

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB
Gyorsgombok8 db személyre szabható
KompatibilitásiOS, Android, Windows Phone 8.1/10
Méret (aktív rajzfelület)230 x 130 mm
Nyomásérzékenységi szint8192
SzínFekete
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióNincs