XP-PEN Deco 01 V2 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
XP-PEN Deco 01 V2
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

XP-PEN Deco 01 V2

Termékkód: DECO 01 V2

Itt az idő, hogy kidekoráld az életed a Deco 01 V2-vel.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
23 200 Ft
18 268 Ft + Áfa

Termék leírás

Sokoldalú grafikus tablet a magas hatékonyságért
Az XP-PEN Deco 01 V2 grafikus tablettel lenyűgöző vázlatokat és rajzokat készíthetsz, sőt, még a fotókat is szerkesztheted a segítségével. A kiegészítői között megtalálható a fejlett érintőceruza, amely magas, 8192-es nyomásérzékenységi szinttel és az akár 60°-os döntés lehetőségével teszi lehetővé a sima vonalak megalkotását illetve az ecsettel való munkavégzést. Amikor magaddal viszed a tabletet, minden bizonnyal nagyra értékeled a 8 mm vastag házát és az alacsony tömegét.

Az XP-PEN Deco 01 V2 szinte minden eszközzel működik
Az XP-PEN Deco 01 V2 megannyi professzionális szoftvert támogat, mint például a Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage és még sok más. A grafikus tablet kompatibilis a Windows és macOS operációs rendszerekkel illetve az Android 6 vagy újabb verziójú mobileszközökkel is. Könnyedén csatlakoztatható egy tablethez vagy okostelefonhoz is (az OTG támogatott modellekhez). Az XP-PEN Deco 01 V2 tablet emellett alkalmas az XP-PEN Deco Draw App mobilalkalmazás és más rajzeszközök használatára is.

Élvezd a rajzolás természetes élményét
A továbbfejlesztett P05 érintőceruza lehetővé teszi az akár 60°-os döntést a még természetesebb írás és rajzolás élményéért. Ezáltal sokkal simább és természetesebb vonalakat és vonásokat húzhatsz az XP-PEN Deco 01 V2 tableten, ehhez jön még az árnyékolás lehetősége is. A passzív érintőceruza két gombbal rendelkezik a jobb gomb funkció illetve a radír mód aktiválásához. Másik előnye, hogy nem igényel akkumulátort a működéséhez.

Könnyű használat 8 programozható gombbal
Az XP-PEN Deco 01 V2 a készülék elején található nyolc gombbal könnyíti meg a mindennapos munkavégzést, ugyanis ezekhez a gombokhoz különféle funkciókat rendelhetsz hozzá az egyéni igényeid szerint a maximálisan hatékony felhasználásért. Rossz fényviszonyok között az XP-PEN Deco 01 V2 tablet négy jelzőfénnyel jelöli meg a munkafelületet, hogy megkönnyítse a munkavégzést.

Az XP-PEN Deco 01 V2 ideális webkonferenciákhoz és távoktatáshoz
Az XP-PEN Deco 01 V2 tableten könnyedén és gyorsan illesztheted be a kézi jegyzeteket a Microsoft Office olyan alkalmazásaiba, mint például a Word, PowerPoint, OneNote és mások. A dokumentumok szerkesztését és kiegészítését valós időben végezheted el streamelés, webkonferencia vagy távoktatás közben.

Az XP-PEN Deco 01 V2 grafikus tablet főbb jellemzői

  • Karcsú ház, alacsony tömeg
  • Aktív területe 254 × 159 mm
  • Az XP-PEN Deco 01 V2 érzékeny, szimmetrikus formájú érintőceruzával rendelkezik
  • 8192 nyomásérzékelő szint
  • Rajzterület méretének felbontása 5080 lpi
  • 8 programozható gombbal
  • USB interfész
  • A grafikus tablet kompatibilis a Windows, a macOS és az Android készülékekkel
  • 8 db póthegy, érintőceruzatartó állvány, USB flash meghajtó

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB
Gyorsgombok8 db személyre szabható
KompatibilitásiOS, Android, Windows Phone 8.1/10
Méret (aktív rajzfelület)254 × 159 mm
Nyomásérzékenységi szint8192
SzínFekete
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióNincs