Hot Wheels Unleashed (PS4) - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Hot Wheels Unleashed (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Hot Wheels Unleashed (PS4)

Termékkód: 2807202

A legvagányabb, leggyorsabb és legritkább autók csak rád várnak!

Előrendelhető
Jelenleg még nem kapható, várhatóan az érkezés napjától elérhető
12 499 Ft
9 842 Ft + Áfa
Megjelenés: 2021.09.30.

Termék leírás

Megérkezett a Hot Wheels Unleashed, ahol a játékosoknak lehetőségük van összegyűjteni a világ legvadabb autóit, elképesztő pályákat építeni és a legizgalmasabb versenyeken részt venni.

Ülj be a számtalan ilyen kocsi egyikébe, tapasztald ki annak egyedi szokásait és légy te a Hot Wheels univerzum legjobb versenyzője.

A Livery Editor segítségével akár te is összeállíthatod egyedi járművedet. Készülj fel a rengeteg izgalomra és szórakozásra, ami csak rád vár ebben a játékban. Driftelj úgy, mint a profik, szerezz extra lendületet és száguldj át a hurkokon, hogy időben teljesítsd a pályákat, legyőzd a gravitációt és az ellenfeleid. Élvezd ki az egyik barátoddal a split-screen adta lehetőségeket és szórakozzatok együtt, vagy mérettesd meg magad a világ többi versenyzőivel szemben az online játékmódban. Minél nagyobb a kihívás annál inkább édesebb a siker.

Amennyiben inkább a kreativitásod szeretnéd kamatoztatni alkosd meg a saját pályádat, ahol minden egyes elemnek szerepe lehet a sikeredben. Az új fejlesztésű editornak köszönhetően ennél egyszerűbb sosem volt még a pálya alkotás. Csinálj hósszú egyeneseket, vagy jól megcsavart kanyarokat az ikonikus narancssárga versenypályán és adj hozzá egyedi turbókat, hurkokat, tárgyakat és természeti elemeket. Oszd meg a világgal az alkotásod, vagy akár teszteld a más játékosok által készített pályákat.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály3+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 4
TípusVerseny