Amazon Echo Dot 3 - szürke - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Amazon Echo Dot 3 - szürke
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Amazon Echo Dot 3 - szürke

Termékkód: 199032

Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz. Angol nyelvű.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
15 599 Ft
12 283 Ft + Áfa

Termék leírás

“Alexa, zenét!”

A hangod segítségével válassz zeneszámokat, előadókat vagy műfajokat az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és mások által. A különböző helyiségekben kompatibilis Echo eszközök segítségével egész otthona zenével tölthető be.

Könnyítse meg életét. Használja a hangját az időzítők beállításához, elemek hozzáadásához listákhoz, valamint naptári események és emlékeztetők létrehozásához. Megnézheti a híreket, az időjárást és a forgalmat is. Kérjen sport eredményeket, film kritikákat, éttermi nyitvatartást vagy információkat.

Hangvezérelt okosotthon

Kapcsolja fel a lámpát, mielőtt kiszállna az ágyból, kapcsolja be a kávéfőzőt a konyhába vezető úton, vagy csillapítsa a fényeket a kanapéból, hogy nézhesse a filmet – anélkül, hogy felemelte volna az ujját.

Több eszköz vezérlése egyetlen hangutasítással, mint például az ajtók zárása és éjszakai fények kikapcsolása. Több, mint 10 000 kompatibilis intelligens otthoni eszköz, beleértve a fényeket, a termosztátokat, a tévékészüléket és egyebeket.

Skillek

Alexa több mint 50 000 Skillel rendelkezik. A Skillek olyanok, mint az alkalmazások, ilyenek például: a Jeopardy játék, a Headspace-szel való meditáció, és az álomhangok elalváshoz. Készíts saját készségeket az Alexa Skill Blueprints-szel.
Új Skillek folyamatosan bővülnek. Fedezze fel őket az Alexa alkalmazás Skills részében vagy látogassa meg a Skill Store-t.

      • Az Amazon Echo 4. generáció angol nyelven is használható
      • A következő rendszerrel tud hibátlanul együttműködni: Android és iOS
      • Integrált 3,5 mm-es audio csatlakozó
      • A következő eszközökkel kompatibilis: Amazon Alexa
      • Irányítsd otthonod pusztán a hangoddal
      • Hálózati csaltkalozó nem magyar szabványú, átalakító mellékelve van a termékhez

Specifikációk

Csatlakozás3.5 jack / Wifi / Bluetooth
Hangerő szabályzóVan
KompatibilitásAmazon Alexa
SzínPiros
TávvezérlésOkostelefonnal