Apple Mac mini Silver Late - 2020 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Apple Mac mini Silver Late - 2020
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Apple Mac mini Silver Late - 2020

Termékkód: MGNR3MG/A

Apple M1 chip, 16 magos Neural Engine, 256GB SSD, 8GB DDR4.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
272 500 Ft
214 567 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 272 500 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Belevalóbb lett a mini
Az Apple M1 chip egészen más dimenzióba emeli legsokoldalúbb, mindentudó asztali gépünket. Akár háromszor gyorsabb CPU-t és akár hatszor gyorsabb grafikát kínál. Legfejlettebb Neural Engine-ünkkel pedig akár tizenötször gyorsabb gépi tanulásra képes. Készülj fel a munkára, a játékra és az alkotásra a Mac mini képzeletedet felülmúló sebességével és erejével.


Könnyedén beilleszkedik. De nem marad észrevétlen.
Kompakt kivitelének, hihetetlen teljesítményének és sokoldalú portjainak köszönhetően a Mac mini meglepően sokféle célra tökéletes. És mostantól, hogy a nem egészen 20×20 centis ház az M1 chip erejét rejti, tényleg bárhol összefuthatsz egy keményen dolgozó Mac minivel.

Otthoni iroda
A Mac minivel hatékony munkaállomássá alakíthatod át az asztalod. Csak egészítsd ki egy billentyűzettel, egérrel vagy érintőpaddal és egy vagy akár két kijel­zővel.

Játék
Diszkrét GPU szintű teljesítménye révén az M1 chip a komoly grafikájú játékokat is képes akadásmentesen és részletgazdagon megjeleníteni.

Zenekészítés
A nyolcmagos CPU‑val, szupergyors egyesített memóriával és gépitanulás-gyorsító egységekkel felszerelt M1 chipnek köszönhetően a Logic Próban minden eddiginél több sávot, plugint és szűrőt használhatsz egyszerre a Mac minin.

Digitális művészet és hirdetések
Legyen szó elképesztően látványos művészeti installációkról vagy gigantikus digitális hirdetésekről, az ultrakompakt, sokoldalú portokkal szerelt, bivalyerős és páratlanul energia­takarékos Mac minivel a világ legnagyobb, legkomolyabb fényerejű digitális képernyői közül is használhatsz néhányat.

Győzi porttal
Két őrületes gyorsaságú Thunderbolt / USB 4 port, két USB‑A port, HDMI 2.0, Wi‑Fi 6 és gigabites Ethernet. A Mac mini a világon mindenre készen áll.

Wi‑Fi 6
A Mac mini további újdonsága a minden téren megbízhatóbban működő, akár 1,2 Gb/s átviteli sebességet biztosító Wi‑Fi 6-kapcsolat, mellyel villámgyors a fájlok átvitele és a Time Machine-nal végzett biztonsági mentés.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Csatlakozó - HDMI 2.0 Van
Csatlakozó - Thunderbolt 32 db
Grafikus vezérlő8 magos GPU
Hálozat - EthernetVan
Hálozat - Wi-Fi802.11ac
Háttértár256GB SSD
Memória méret8 GB
Memória típusDDR4
Operációs rendszer MacOS
Processzor családApple M1
Processzor típusaNeural Engine
TartozékokTápkábel