Returnal (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Returnal (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Returnal (PS5)

Termékkód: 2807082

Törd meg a káosz körforgását egy állandóan változó idegen bolygón.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
27 900 Ft
21 969 Ft + Áfa

Termék leírás

Miután kényszerleszállást kell végrahajtani egy kaotikus bolygón, Selena egyedül marad ebben az ősi civilizációban, ahol nem csak, hogy mindent meg kell tennie a túlélésért, de a szükséges eszközöket is meg kell, hogy találja a hajója megjavításához.
Újra és újra legyőzik őt és minden egyes alkalommal, amikor meghal, előlről kell kezdenie mindent. A nagyon nehéz játékmeneten kívűl minden egyes újrakezdéskor a világ is megváltozik, még nehezebbé téve ezzel a cél elérését. Minden egyes változás új stratégát igényel, hogy sikeresen túlélj.

A lélegzetelállító grafika és a folyamatos reménytelenség számos meglepetést tartogat a játékosoknak. A nagy tét a kőkemény csaták a folyamatos csavarok a történetben egy eddig sosem látott játékélményt hoznak el.

A lenyűgöző vizuális hatásokkal életre keltett, romlásnak indult világ sötét szépsége tele van körülötted kirobbanó meglepetésekkel. Hatalmas kockázat, pokoli tűzharc és zsigeri fordulatok a komor és kontrasztos környezetben. Felfedezel, felderítesz és harcolsz majd a könyörtelen utazás közepette, ahol titokzatosság lengi be minden egyel lépésedet.

A Returnal extrém újrajátszhatóságra tervezett, procedurális világa arra ösztönöz, hogy leporold magad, ha vereséget szenvedsz is, és szembeszállj az új, változó kihívással minden újjászületésnél.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
MultiplayerNincs
PlatformPlayStation 5
TípusAkció / Kaland