Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) 128GB - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) 128GB
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) 128GB

Termékkód: ZA5V0041BG

10,3 hüvelykes, 1920 x 1200, IPS, TDDI, 220PPI, 330 nit, 10 pontos többérintéses vezérlés, 128GB, infravörös kamera, feloldás arcfelismeréssel.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
106 900 Ft
84 173 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 106 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Megérinteni és örökre megszeretni

A Smart Tab M10 FHD Plus (2. gen.) érzetre és megjelenésre minden irányból jól néz ki. Az egészében fémből készült burkolat szokatlanul korszerű részlet. A kijelző keskeny kerete hozzájárul a képernyő kijelzőhöz viszonyított, ámulatba ejtő 87%-os arányához.

Engedje át magát a szórakoztatásnak

A Smart Tab M10 FHD Plus (2. gen.) az egyik legnagyobb képernyővel dicsekedhet (10,3 col, széles betekintési szögű) a 10 colos táblagépek között. Ezenkívül tűéles FHD-látványélményt biztosít. A nyolcmagos MediaTek processzorral és villámgyors wifi-kapcsolattal pedig az egész család bárhol zökkenőmentesen streamelheti kedvenc műsorait.

Zene füleinek

A Smart Tab M10 FHD Plus (2. gen.) Dolby Atmos® technológiával szakszerűen behangolt dupla hangszóróján minden jobban hangzik. A filmektől kezdve zenéken és játékokon át a videókig minden hallható és érezhető, valóban magával ragadó hanghatás az akció sűrűjében találhatja magát.

Bejutáshoz elég egyetlen mosoly

A fejlett arcfelismerés technológiának köszönhetően a ragyogó mosolya segítségével fel tudja oldani eszköze zárolását. A Smart Tab M10 FHD Plus (2. gen.) előkészítése után az eszköz felismeri az arcát, és azonnal belépteti Önt.

Gyerekekre kihegyezve

Az ifjabbak és az Ön lelki nyugalma érdekében az eszközön elérhető a Kid’s Mode 4.0 gyermeküzemmód. A szórakoztató, gyermekek számára biztonságos tartalmakkal megtöltött üzemmódban többféle funkcióval szabályozhatja, hogy gyermekei mit és mennyi ideig nézhetnek. Sőt, akár arra is fel tudja hívni a figyelmét, ha görnyedten ülnek.

Érjen el többet pusztán a hangjával

Csúsztassa eszközét az intelligens töltőállomásra problémamentes töltéshez. A Google Asszisztens Ambient üzemmódjával a táblagépét digitális fényképkeretté alakíthatja, zenét hallgathat, filmeket nézhet, vezérelheti okosotthonja eszközeit és tájékozódhat a legfrissebb aktualitásokról, például a reggeli forgalmi helyzetről, hírekről, időjárásról. Mindezt gyorsan, egyszerűen, kihangosított működéssel.

A Google Asszisztens bizonyos nyelveken és országokban nem elérhető. A szolgáltatások elérhetősége országonként és nyelvenként változó.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Belső memória4 GB
Belső tárhely128 GB
CsatlakozókMicro USB Type-C
2 pontos pogo-tű
Internet hozzáférés3G / 4G / Wi-Fi
Kamera (előlapi)5 MP, fix fókusz
Kamera (hátlapi)8 MP, autofókusz
Kijelző felbontás1920x1200
Kijelző méret10,3"
Operációs rendszerAndroid
Processzor sebessége2,3 GHz
Processzor típusaCortex A53
SIM foglalatNano SIM + TF
SzínSzürke
Tárhely bővíthetőségVan