Lenovo Tab P11 128GB - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo Tab P11 128GB
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo Tab P11 128GB

Termékkód: ZA7R0159BG

11 hüvelykes, 2K (2000x1200) IPS TDDI, 128GB, szürke, WiFi tablet.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
119 101 Ft
93 780 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 119 101 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Szuperlatív streamelés

A streamelés a király. A Tab P11 lenyűgöző 2K-felbontású 11 colos TDDI IPS-kijelzőjével a látványélmény kerül a középpontba. A mind a négy oldalán keskeny kijelzőkeret a kijelző nagyvonalú, 85%-os előlaphoz viszonyított arányát biztosítja, emellett a kijelző a HD-minőségű Netflix streamelésre tanúsított. Az LCD-képernyő 400 nites fényerejének köszönhetően akár napsütésben is nyugodtan nézheti a szabadban.

Első osztályú hangzás

Találjon mélyebb kapcsolatot valamennyi szeretett dalával, történetével és műsorával a Lenovo Tab P11 négy hangszórójának hangzásával. A Dolby Atmos® hangtechnikával egyből a jelenet vagy a koncertterem kellős közepén találhatja magát. Élvezze a megindító mozihangzást, amely felülről és oldalról egyaránt körülöleli a magával ragadó hangélmény érdekében – amelyet csak fokoz a négyhangszórós sztereóhangzás, mindegy, hová helyezi a tabletet.

Alakítson kapcsolatot gyermekei és a tanulás, szórakozás, valamint rokonai között

A Tab P11-en a gyerekek független felhasználói fiókot és Google Kids Space elérést kapnak, amely 10.000-nél több, tanárok által jóváhagyott appot és játékot tartalmaz, valamint ingyenes könyvek százait, hogy segítse a legkisebbek felfedezéseit, alkotását és fejlesztését. Ráadásul 8 MP-es kamerája kristálytiszta videohívásokat tesz lehetővé, így megkönnyíti az otthoni tanulást vagy munkavégzést, mialatt a beépített háttér-homályosítás mindent elrejt, ami a háttérben látszana.

Intézze el, amit kell

Ezen a táblagépen semmi máshoz nem foghatóan laptopszerű munkavégzés érhető el a beépített trackpaddel és parancsgombokkal felszerelt ultravékony opcionális billentyűzetnek köszönhetően, amellyel mindenhol kitapintható gombokon, azaz gyorsan és pontosan lehet gépelni. Készítsen vázlatokat, fessen vagy jegyzeteljen bármikor, amikor ihlete támad az opcionális Lenovo Precision Pen 2 digitális tollal, amely a 4096 nyomásszintet, dőlésérzékelést és egyetlen feltöltéssel akár 200 óra használati időt biztosít.

Felturbózott élmények

Játsszon vagy böngésszen könnyedén, mialatt kevesebb akadozást tapasztal a Qualcomm®Snapdragon™ 662 nyolcmagos processzorral és az akár 2,3 GHz főórajel-frekvenciával. A párhuzamos feladatvégzés zökkenőmentességéről az akár 6 GB RAM gondoskodik. Ezenkívül tovább is használhatja az eszközt, amikor nincs otthon, hiszen a Tab P11 a 7700 mAh kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 15 órányi játékot biztosít.

A leghasznosabb Google appok mellékelve vannak

Akár a fotózás érdekli, akár csak kapcsolatban szeretne maradni az ismerőseivel, megtalálja a megfelelő appot. A Google Play áruházban több, mint egymillió alkalmazás közül válogathat. A Google Play Protect funkció az eszközt tisztán, az adatai pedig biztonságban tartja. Napi szinten több, mint 100 milliárd appot vizsgál meg – azokat is, amelyeket még nem is telepített –, hogy megvédje adatait az esetleg rosszalkodó appoktól. A Lenovo Tab P11-en a Google már ismert és kedvelt appjait is megtalálja.

Amazon Music Unlimited 3 hónapig ingyen

Most korlátozott ideig, 3 hónapon keresztül INGYEN* élvezheti az Amazon Music Unlimited szolgáltatást, így több, mint 70 millió dalt streamelhet reklámmentesen és korlátlan számú átugrással. Töltse le az appot a több ezer állomás hallgatásához, és ha kíváncsi a gondosan összeválogatott legjobb lejátszási listákra. Prime tagsággal 2 millió dal érhető el reklámmentesen az Amazon Music szolgáltatással.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Belső memória4 GB
Belső tárhely128 GB
CsatlakozókUSB-C 2.0
4 pontos Pogo-tűs billentyűzetcsatlakozó
Internet hozzáférés3G / 4G / Wi-Fi
Kamera (előlapi)8.0MP
Kamera (hátlapi)13.0MP
Kijelző felbontás2000x1200
Kijelző méret11"
Operációs rendszerAndroid
Processzor sebessége2GHz
Processzor típusaKryo 260
SzínSzürke
Tárhely bővíthetőségVan