Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX (NSW) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX (NSW)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX (NSW)

Termékkód: NSS542

Válj pokémonná és szedd össze a mentőcsapatodat, olyan pokémonokból, mint Pikachu, Eevee és Charmander, és mentsd meg a világot a mindig változó, rejtélyes dungeon-okban.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
22 700 Ft
17 874 Ft + Áfa

Termék leírás

Készülj egy gyönyörű, újraképzelt világ felfedezésére a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX játékban – az eredeti Nintendo DS és Game Boy Advance kiadás újradolgozott verziójában.

Győzz le minden akadályt a Mystery Dungeon-okban!

Ébredj fel egy pokémonokkal teli világban, ahol te magad is egy vagy közülük! Éld át, milyen velük élni és beszélgetni nap mint nap, nyüzsgő falujukban, és oldd meg saját rejtélyes problémádat is azzal, hogy összebarátkozol velük, és teljesíted küldetéseiket, hogy megtalálj, megments vagy kivezess eltévedt pokémonokat a veszélyes dungeonökből.

Sok-sok ellenséggel kerülsz majd szembe, akik a labirintusokban barangolnak, és rengeteg kincsre teszel szert utad során. De légy óvatos – a dungeon-ok elrendezése minden alkalommal változik, mikor belépsz, és minden pénzt és tárgyat elveszítesz, amit a csapatod magánál tartott, ha elájulsz a küzdelmekben.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály7+
MultiplayerVan
PlatformNintendo Switch
TípusKaland