Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer (NSW) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer (NSW)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer (NSW)

Termékkód: NSS095

Egy ritmikus akció-kalandjáték.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
14 801 Ft
11 654 Ft + Áfa

Termék leírás

Tartsd az ütemet, és mentsd meg Hyrule-t a pusztulástól a Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda játékban Nintendo Switch konzolon.
Fedezd fel az egyedülálló ritmusos akció-kalandot, ami a Crypt of the NecroDancer játékmenetét kombinálja a The Legend of Zelda sorozat egyedi látványvilágával és zenéjével.

Hyrule nem fogja megmenteni magát

Hyrule királyát egy gonosz fenyegetés álomba kényszerítette, ami mágikus zenei kakofóniát terjeszt az egész királyságban.

Kezdj bele küldetésedbe a Crypt of the NecroDancer hősnője, Cadence bőrébe bújva, majd ha az alapokat már elsajátítottad,
 válassz, hogy Link vagy Zelda hercegnő képében folytatod utazásodat. Fedezd fel a random generált felvilágot és a dungeon-okat
küldetésed során, hogy megvédd az országot ebben akciódús kalandjátékban egy ritmusos csavarral.

Navigálj keresztül a rejtélyes Lost Woods erdején, járd be Kakariko Village utcáit, és látogass el a 
The Legend of Zelda sorozat megannyi emlékezetes helyszínére. Talán még néhány ismerős arccal is összefutsz utad során!

Érezd a ritmust!

A Cadence of Hyrule-ban minden remixelt dallam minden üteme esély számodra – és ellenségeid számára -, hogy mezőről mezőre haladva előrébb lépj, támadj, védekezz vagy varázsolj. Időzítsd mozgásodat a zenére a képernyőn található ritmussáv segítségével és az ütemes ütközetek során járj túl Octorokok, Lizalfosok, sőt még Lynelek eszén is.

Tárgyak tömkelege!

Találd meg és szerelkezz fel ikonikus fegyverek, varázslatok és kincsek sokaságával a The Legend of Zelda sorozatból. Világítsd be sötét dungeonökön átvezető ösvényedet egy fáklyával, szedj le ellenségeket a távolból íjaddal, robbants fel ütemre tipegő Bombchukat, és ügyelj rá, hogy mindig a környezetnek megfelelő csizmát viseld. Ráadásul a Crypt of the NecroDancer néhány varázslatával és fegyverével is találkozhatsz a játékban!

Nem az én tempóm

Ha túl sok lépést elvétesz, vége a játéknak! Ha hősödet utoléri a végzete, minden rupee-t, dungeon kulcsot és fogyasztható tárgyat elvesztesz, amit összegyűjtöttél. A dungeonök felépítése is újragenerálódik, úgyhogy ha vissza szeretnél térni, résen kell lenned.
Szerencsére a gyémánt örök érték, így minden drágakövet, amit legyőzött ellenségektől szedtél össze, beválthatsz fegyverekre, Heart Containerekre és más hasznos tárgyakra, amik küldetésed során segíteni fognak. Itt az idő a visszatérésre!

Találd meg a saját ritmusodat!

Ez a te utad, úgyhogy járd úgy, ahogy neked tetszik. Story módban kihívások crescendójával találod szembe magadat, helyi co-op módban pedig egy barátoddal harmóniában vághattok bele a kalandba*. Ha igazi ritmusmaestro vagy, Perfect módban tovább növelheted a kihívást, ahol elég egyetlen sérülést beszedned, vagy egy lépést elvétened, máris véget ért a játék.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály7+
PlatformNintendo Switch
TípusAkció / Kaland