Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise (NSW) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise (NSW)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise (NSW)

Termékkód: NSS212

Bokszolj popdalok ritmusára az otthonodban!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
16 500 Ft
12 992 Ft + Áfa

Termék leírás

Ragadd meg a Joy-Con kontrollereket, és ugrálj, térj ki, vigyél be jobb- és balhorgokat ritmusra a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékban,
slágerek sokaságával, edzésekkel, egyedül vagy akár egy edzőpartner társaságában is élvezhető játékmódokkal.
 Játszottál az eredetivel? Importáld statisztikáidat a Fitness Boxingból, és folytasd az edzést új fitnesz-célokkal a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékban!

Mozogj a zenére

Csavard fel a hangerőt, és izzadj, miközben 23 ütős dalra bokszolsz, köztük igazi világslágerek instrumentális verzióival!

Egy! Kettő!

Egykettőre belejössz az edzésbe! Gyakorolj, és bővítsd ki kombinációsorozataidat, miközben követed az instruktor mozdulatait és a képernyőn felbukkanó ikonokat.

A „zónában“

Időzítsd ütéseidet tökéletesen, hogy „zónaállapotba“ kerülj, életrekeltve a színpadot, miközben még több pontot zsebelsz be! Döntsd meg a rekordjaidat, és unlockolj új kiegészítőket edződ számára.

Légy harcban edzett

A Napi Edzés játékmódban a gyakorlatokat személyes fitneszcéljaidra szabhatod, akár egy adott területet szeretnél formázni a testeden, akár egyszerűen formába szeretnél jönni.
Állíts be riasztást, hogy ne maradj le az edzésekről (a konzolod értesíteni fog akkor is, ha alvó üzemmódban van!), és szerezz jutalmakat a napi gyakorlatokért, amiket a naptáradban lepecsételsz.
Inkább a spontán dolgokat szereted? Vedd az irányt a Szabad Edzés játékmód felé, ahol tiéd a kontroll az edzések intenzitása, a helyszín, a zene és a kiválasztott mozdulatok felett.

Edzőpartner

A Napi Edzés és Szabad Edzés játékmódok kétszemélyes co-op felállásban is élvezhetőek. Adj át egy vagy két Joy-Con kontrollert egy barátodnak, és eddzetek egymás mellett. Hasonlítsátok össze eredményeiteket, és motiváljátok egymást!

Maradj képben

Kövesd nyomon fejlődésedet grafikonokkal, és statisztikákkal, mint például BMI, becsült kalóriaégetés valamint a bevitt ütések száma.

Személyi edző

Válassz kilenc instruktor – köztük három új arc, Hiro, Janice és Karen – közül, akik azért vannak itt, hogy segítsenek és biztassanak közös edzéseitek alatt.

Szabd személyre edzőid megjelenését, ahogy a te stílusodhoz illik, és teljesíts kihívásokat, hogy új ruhákat, szemüvegeket és kesztyűket szerezz számukra.

Vissza az alapokhoz

Nem tudod, mi a különbség a horog és a felütés között? Nem probléma! Az Alaptréning lehetőséget ad, hogy a különböző boksztechnikákat tetszés szerint gyakorold, miközben az edződ bemutatja a helyes kivitelezésüket.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály3+
PlatformNintendo Switch
TípusSport