Nintendo Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set - OázisComputer.hu
Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Nintendo Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Nintendo Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set

Termékkód: NSS427

Élvezd kedvenc Mario Kart játékodat, ezúttal a valóságban, ahol a versenypálya maga az otthonod a Mario Kart Live: Home Circuit – Luigi játékban!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
33 200 Ft
26 142 Ft + Áfa

Termék leírás

A Switch konzolodnak köszönhetően most egészen más szemmel tekinthetsz otthonodra a Mario Kart Live: Home Circuit – Luigi videojátékkal. A csomagban található elemeket elhelyezve megtervezheted saját egyedi pályád, melyet kiegészíthetsz egyéb akadályelemekkel. Helyezd el a versenypályán a kisautót és már kezdődhet is a virtuális száguldozás a házban. Legyél egyedül vagy a haverokkal ez a verseny garantált szórakozást kínál minden korosztály számára!

Hajtogasd össze a kapukat és helyezd el őket a padlón. A kanyarjelölővel jelezheted a kanyarokat.
 Lehetőséged van elhelyezni a pályán különféle akadályokat, mint például műanyag üveget. A pálya megtervezésében csak a fantáziád szab határt, ezáltal a legváltozatosabb pályákat hozhatod létre otthonodban. Amint kész vagy a pálya tervezésével és építésével, először végig kell vezetned rajta az autót az egyes kapukon áthaladva. Miután ezzel kész vagy, állj rajthoz és kezdődhet a verseny a valóságban!
 A TV vagy a konzolod kijelzőjét nézve megelevenedik előtted a pálya, mely lehet havas, víz alatti, sivatagi és még sorolhatnám. A kijelzőn láthatod ellenfeleidet és a segítő ikonokat, melyeket megszerezve akadályozhatod a többi versenyzőt. Itt nem elég gyorsnak lenni, ki kell kerülnöd ellenfeleid különböző támadásait is. A játékba még 3 társad csatlakozhat, akiknek szintén rendelkezniük kell egy kisautóval és egy switch konzollal. Ne várj tovább, élvezd kedvenc Mario versenyed az otthonodban!

  • Tartsd meg kedvenc Mari Kart versenyeidet immár otthon a valóságban
  • Hozd létre saját pályádat a valóságban és az autó kameráján át láthatod ahogy mindez megelevenedik a virtuális világban ellenfelekkel
  • Garantált szórakozás bármely korosztály számára, melyet összesen 4-en is lehet játszani, csak kisautók és switch konzolok kellenek hozzá

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály7+
MultiplayerVan
PlatformNintendo Switch
TípusSport