Razer Hammerhead True - Fekete - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Razer Hammerhead True  - Fekete
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Razer Hammerhead True - Fekete

Termékkód: RZ12-02970100-R3G1

Hallgassa meg korlátozás nélkül és vigye új magasságba hangzáslelkesedését a Razer Hammerhead True Wireless fülhallgatóval.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
26 400 Ft
20 787 Ft + Áfa

Termék leírás

Áramellátással vannak ellátva a sima és minőségi hangzás érdekében, amelyet bárhol élvezhet.
A vezeték nélküli fülhallgatók rendkívül alacsony bemeneti késleltetéssel, 60 ms-mal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a hang szinkronban marad az eszközével, és soha nem rángatózik, így versenyelőnyt biztosít a játékokban, és lenyűgözőbb video- és zenei élményt nyújt. Ideális azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, kipróbálhatja kedvenc dallamait, és az IPX4 vízállóságának köszönhetően szabadon viselheti ezeket a vezeték nélküli  fülhallgatókat különféle szabadtéri tevékenységekhez.

A Razer Hammerhead True Wireless Earbuds dinamikus kezelőszervekkel rendelkezik, amelyek minőségi hallgatási élményt nyújtanak, éles, közepesen mély és kielégítő mélyhangokat nyújtva.
Köszönhetően annak, hogy a Bluetooth kevesebb energiát igényel, a fejhallgató akár 16 órán át is bírja a töltőtokot, és automatikusan csatlakozik az utolsó párosított eszközhöz a problémamentes kezelés érdekében.

A hordozható töltőtok védi a fülvédőket és teljesen feltölti őket, ha nem használják őket, míg a szilikon hüvelyek kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosítanak. Zeneszámok módosítása, lejátszás vagy szüneteltetés, hívások kezelése és az okostelefon hangsegédjének aktiválása - mindez a  fülhallgató érintőképernyőjén keresztül.

Műszaki specifikáció:

  • Az akkumulátor élettartama: 3 óra, további 13 óra a töltőtoknak köszönhetően.
  • Impedancia: 32 Ohm ± 15%
  • Hangszórók: 13 mm
  • Frekvenciatartomány: 20 - 20 KHz
  • Érzékenység: 91 ± 3 dB (max. 1 kHz) Súly: 45 g
  • Hatótávolság: legfeljebb 10 méter. Bluetooth: 5.0

Specifikációk

CsatlakoztatásBluetooth
KialakításFülbedugós
SzínFekete
TípusFülhallgató