Little Nightmares II (Xbox one) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Little Nightmares II (Xbox one)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Little Nightmares II (Xbox one)

Termékkód: 2806954

A Little Nightmares II egy feszült kalandjáték, melyben a fiatal fiú, Mono szerepét öltheted magadra, aki egy távoli jeladó torony adásától felfordult világban rekedt.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
8 700 Ft
6 850 Ft + Áfa

Termék leírás

A sárga esőkabátot viselő lány, Six útmutatásával Mono elindul, hogy felfedezze a jeladó torony sötét titkait, és megmentse Six-t szörnyű sorsától. Utazásuk azonban közel sem lesz sétagalopp, Mononak és Sixnek ugyanis szembe kell néznie új fenyegetések egész sorával és a világ szörnyű lakóival.
Vajon elég bátor leszel, hogy szembenézz ezen új, apró rémálmok gyűjteményével?

LÉGY RÉSZESE EGY SÖTÉT, IZGALMAS, FESZÜLT KALANDNAK
Kísérd el kalandjukra Mono-t és Six-t nyomukban egy sor vadonatúj fenyegetéssel, amik álmaidban is kísérteni fognak. Járj túl a szadista Tanár eszén, éld túl a vérszomjas Vadász csapásait és az utazás során rád leső más hajmeresztő karakterekkel való találkozást.

FEDEZZ FEL EGY A JELADÓ TORONY ÁLTAL MEGRONTOTT FANTASZTIKUS HORRORVILÁGOT
Menekülj el egy belülről rohadó világból. Szörnyű utazásod során a jeladó torony felé hátborzongató erdőktől baljós iskolákig, számos helyszínt kell bejárnod, hogy megtaláld a világ TV képernyőin át terjedő gonosz eredetét.

ÉBRESZD FEL A BENNED SZUNNYADÓ HŐSIES GYERMEKET A TALÁLÉKONY ÚJ KARAKTER, MONO SZEREPÉBEN
Játssz Mono szerepében, és hozz ki mindent apró méretedből, hogy elrejtőzz és átjuss az őrült helyszíneken, vagy gyűjtsd össze minden bátorságod és verd vissza kínzóidat a kezedbe akadó eszközökkel. Használd az eszed és oldj meg fejtörőket, lépkedj óvatosan a csapdák között és működj együtt Six-szel, hogy megértsd a jeladó torony rejtélyét.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
MultiplayerNincs
PlatformXbox One
TípusAkció / Kaland