Outriders Deluxe Edition (PC) - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Outriders Deluxe Edition (PC)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Outriders Deluxe Edition (PC)

Termékkód: 2806942

Az OUTRIDERS egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó 1-3 fős, szerepjáték elemekkel rendelkező lövöldözős játék.

Előrendelhető
Jelenleg még nem kapható, várhatóan az érkezés napjától elérhető
19 950 Ft
15 709 Ft + Áfa
Megjelenés: 2021.02.02

Termék leírás

 Miközben az emberiség kivérzik Enoch lövészárkaiban, te saját Outridereddel indulsz útnak, hogy felfedezz egy ellenséges bolygót. A magával ragadó történet egy változatos világba vezet be, ahogy hátrahagyod First City nyomornegyedeit és dülöngélő viskóit, hogy erdőkön, hegyeken és sivatagokon vágj át egy rejtélyes jel nyomában.
 A heves tűzharcokat pusztító képességekkel, valamint fegyverek és felszerelések folyamatosan bővülő őrült arzenáljával kombinálva, az OUTRIDERS számtalan órányi játékidőt kínál a műfaj egyik legjobb stúdiójától – People Can Fly.

A Deluxe Edition tartalma:

• Outriders alapjáték
• The Hell’s Rangers férfi és női felszerelés szett
• The Hell’s Rangers Arsenal - 11 egyedi fegyver
• The Hell’s Rangers jármá modok és díszítések

 Az Outriders brutális és véres küzdelme kombinálja a frenetikus tűzharcokat, a pusztító képességeket és a mély RPG-rendszereket egy műfajokat vegyítő igazi hibriddé. Fedezd fel Enoch ellenséges bolygóját, ahogy útnak indulsz egy rejtélyes jel forrása után kutatva. 
 Játssz egyedül, vagy csatlakozz akár két barátodhoz a drop-in, drop-out kooperatívban, ahogy összecsapsz a hiperfejlett bolygó borzalmaival. Alkosd meg és alakítsd kedvedre saját Outridered, és válassz a négy egyedi kaszt közül, melyek mindegyike saját képességfájával határozza meg játékstílusod. Szabd testre és fejleszd Outridered a számtalan módosítható fegyverrel és felszereléssel, miközben lassan hátrahagyod emberséged.

  • DINAMIKUS 1-3 FŐS KOOPERATÍV
  • EGY LÖVÖLDÖZŐS JÁTÉK INTENZITÁSA ÉS EGY SZEREPJÁTÉK MÉLYSÉGE.
  • FOSZTOGASS ÉS ALKALMAZKODJ
  • NÉGY EGYEDI KASZT
  • EGY SÖTÉT ÉS KÉTSÉGBEESETT UTAZÁS

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformPC
TípusAkció / Kaland