Logitech M110 Silent kék - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech M110 Silent kék
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech M110 Silent kék

Termékkód: 910-005488

Vezetékes halk optikai egér, kék

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
4 200 Ft
3 307 Ft + Áfa

Termék leírás

ÉLVEZZE A CSEND HANGJÁT

Dolgozzon anélkül, hogy akár egyetlen ütemet is elmulasztana, vagy zavarná a közelében lévőket. A halk egerek kattintási érzete változatlan, de annak hangereje 90%-kal csökkent. A halk egerek kiküszöbölik a fölös zajokat, miközben védik mindenki egészségét és hatékonyságát. Legyen ez az utolsó idegesítő kattintása. Családja és barátai hálásak lesznek érte.

MUNKAVÉGZÉS KEVESEBB FIGYELEMELTERELŐ HATÁSSAL

Innovatív SilentTouch technológiánk a zavaró zajok 90%-át eltávolítja Ön és az Ön körül lévők számára – mindez változatlan kattintási érzet mellett. Ezenkívül a talp kitűnő tulajdonságú anyagból készült, a gumi kerék pedig halkan siklik és gördül.

EGYSZERŰEN ÜZEMBE HELYEZHETŐ ÉS HASZNÁLHATÓ

Az egér kicsomagolás után nyomban használatra kész. Nincs szükség telepítésre. Szoftver nem szükséges. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezheti – csak csatlakoztassa a kábelt egy USB-porthoz, és már kezdheti is.

TELJES MÉRETŰ, KÉNYELMES, MINDKÉT KEZES KIALAKÍTÁS

Mindegy, hogy Ön jobb- vagy balkezes, ezzel a mindkét kézbe illő kialakítással órákig kényelmesen dolgozhat. Az ívelt felület célja az ujjak megfelelő alátámasztása a kifáradás megakadályozása érdekében.

A LOGITECH GYÁRTMÁNYA

Az egér magas minőségi és megbízhatósági paraméterrel rendelkezik, aminek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén globális vezető szerepre tett szert – plusz három év korlátozott garancia a hardverre.

JOBB, MINT EGY ÉRINTŐPAD

Az egyenletes, jól reagáló optikai mozgáskövetéssel pontosan a kívánt helyre pozicionálhatja a kurzort. A dokumentumok szerkesztése és a webes navigáció hatékonyabb, mint egy érintőpaddal.

Specifikációk

CsatlakozásUSB
Érzékelő típusOptikai
Gombok száma3
KialakításKlasszikus
Maximális felbontás1000dpi
SzínKék