Philips 345B1C/00 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Philips 345B1C/00
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Philips 345B1C/00

Termékkód: 345B1C/00

34 hüvelykes ívelt 1500R, 3440x1440 UW-QHD, 100Hz, Adaptive-Sync, VA, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Beépített hangszóró

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
134 000 Ft
105 512 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 134 000 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

CrystalClear képek, UltraWide QHD 3440 x 1440 képponttal

Ezen Philips képernyők CrystalClear, UltraWide Quad HD 3440 x 1440 pixeles képeket biztosítanak. A nagy teljesítményű, nagy képpont-sűrűségű paneleket használó, 178/178 fokos széles látószögű új kijelzők élettel töltik meg képeit és grafikáit. Az UltraWide 21:9 formátum még nagyobb produktivitást tesz lehetővé, mivel több helyet biztosít az egymás melletti összehasonlításhoz, és a táblázatok több oszlopa jeleníthető meg egyszerre. Ön lehet a CAD-CAM megoldásokhoz rendkívüli részletességet megkövetelő, igényes profi, vagy hatalmas táblázatokat kezelő pénzügyi guru. A Philips kijelzők garantálják a kristálytiszta megjelenítést.

A MultiView egyidejűleg kettős kapcsolatot és nézetet valósít meg

A rendkívül nagy felbontású Philips MultiView kijelzővel most megismerheti a kapcsolódás világát. A MultiView aktív kettős kapcsolatot és nézetet valósít meg, így az összetett, több feladatból álló munka elvégzéséhez egyidejűleg dolgozhat több eszközön, többek között számítógépen és notebookon.

Könnyed, gördülékeny működés az Adaptív szinkronizálás technológiával

A szaggatott játékmenetnek vagy a szaggatott képnek nem kellene feltétlenül a játék velejárójának lennie. Az Adaptív szinkronizálás technológiája szinte bármilyen képsebesség mellett képhibamentes működést, problémamentes, gyors frissítést és szupergyors válaszidőt biztosít.

A HDMI univerzális digitális csatlakoztathatóságot biztosít

Egy HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagy felbontású multimédia-interfész (HDMI – High-Definition Multimédia Interface) bemenet fogadásához. HDMI-kábel segítségével kiváló minőségű videó és audió továbbítható egyetlen kábelen keresztül, számítógépről vagy akármennyi AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók, A/V receiverek és videokamerák).

Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

A LED háttér-világítású képernyők fényerő-szabályozásának módja miatt egyes felhasználók villódzást tapasztalnak a képernyőn, ami fárasztja a szemet. A Philips villódzásmentes technológia egy új megoldást alkalmaz a fényerő szabályozására, amellyel csökkenti a villódzást a kényelmesebb megtekintés érdekében.

LowBlue üzemmód a szemet kímélő hatékonyság érdekében

Vizsgálatok kimutatták, hogy az ultraibolya sugarakhoz hasonlóan a LED-kijelzők által kibocsátott rövid hullámhosszúságú, kék fénysugarak is károsíthatják a szemet, és idővel befolyásolhatják a látást. Az egészség szempontjából kifejlesztett Philips LowBlue üzemmód beállítás intelligens szoftvertechnológiát használ a rövid hullámhosszúságú, káros kék fények csökkentése érdekében.

A PowerSensor akár 70%-kal csökkenti az energiaköltségeket

A PowerSensor beépített „személyérzékelő”, amely ártalmatlan infravörös sugarak kibocsátásával és fogadásával határozza meg, hogy a felhasználó a monitor előtt tartózkodik-e. A technológia automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó eltávolodik az asztalától, így az energiaköltségek akár 70 százalékkal csökkenthetők, a monitor élettartama pedig jelentősen növelhető.

LightSensor a minimális energiával elért tökéletes fényerőért

A LightSensor egy intelligens érzékelő segítségével a helyiség fényviszonyaihoz állítja be a kép fényerejét, így minimális energiafelhasználással tökéletes képet nyújt.

Dönthető, forgatható, magasabbra és alacsonyabbra helyezhető

A Compact Ergo Base egy emberközeli Philips monitortalp, amely billenthető, forgatható, és a magassága is állítható, így bármely felhasználó a maximális kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva helyezheti el a monitort.

DisplayPort csatlakozás a látvány maximalizálásáért

A DisplayPort átalakítás nélküli digitális csatlakozást biztosít a számítógép és a monitor között. A DVI szabványt felülmúlva működőképes akár 15 méteres vezeték és 10,8 Gbit/s adatátviteli sebesség esetén is. Az azonnali nagy teljesítmény a leggyorsabb képalkotást és frissítési frekvenciát teszi lehetővé, aminek köszönhetően a DisplayPort a legjobb választás általános otthoni és irodai alkalmazásra, de még játékok, filmek, videoszerkesztés és más, nagy teljesítményt igénylő feladatok esetén is. Az együttműködési lehetőségekről különböző adapterek gondoskodnak.

A VA-kijelző fantasztikus képeket kínál széles nézési szögekkel

A Philips VA LED-kijelző korszerű, réteges, függőleges elrendezésű technológiát használ, amely rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken. Míg az általános irodai alkalmazásokat könnyű használni, a kijelző kifejezetten fényképek, internetezés, mozifilmek, játékok és igényes grafikai alkalmazások számára lett kifejlesztve. Az optimalizált pixelkezelési technológia 178/178 fokos, rendkívül széles betekintési szöget biztosít, ami éles képeket eredményez.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványMagasság állítás
Forgatás
Döntés
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.02db
Csatlakozó - USB 3.14db
Felbontás típus3440 x 1440 (UW-QHD)
Görbület1500R
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
ÍveltIgen
Keménységi skála / Hardness2H
Képarány21:9
Képfrissítés100Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret34"
Kontrasztarány3000:1
Maximum fényerő300 cd/㎡
MéretMéret talppal: 807 x 601 x 250 mm
Méret talp nélkül: 807 x 367 x 110 mm
Csomag mérete: 904 x 525 x 282 mm
Panel típusaVA
Pixelméret0.232 mm
Pixelsűrűség109 ppi
Súly11,32 kg (állvánnyal)
15,05 kg (dobozával)
Színmélység8 bit
Színtér megjelenítéssRGB / AdobeRGB
SzíntérlefedettségsRGB 120% / Adobe RGB 90%
Válaszidő5 ms
VESA rögzítés100x100