The Last Of Us Part II (PS4) - OázisComputer.hu
Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
The Last Of Us Part II (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

The Last Of Us Part II (PS4)

Termékkód: 2806513

Egy mocskos világban kénytelenek vagyunk mi is bekoszolni a kezünket.

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
17 490 Ft
13 772 Ft + Áfa
Megjelenés: 2020.06.19

Termék leírás

Nézz szembe Ellie tetteinek szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel!

Öt évvel azután, hogy veszélyes úton átkeltek a járvány sújtotta Egyesült Államokon, Ellie és Joel a wyomingi Jackson városában telepedett le. A túlélők virágzó közösségében élve békére és stabilitásra leltek, annak ellenére, hogy a fertőzöttek és más, kétségbeesett túlélők miatt folyamatos fenyegetésben éltek.

Mikor egy erőszakos esemény megzavarja a békét, Ellie kemény útra indul, hogy igazságot szolgáltasson és ismét békére leljen. Amint egyesével levadássza a felelősöket, szembe kell néznie tettei szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.

Egy összetett, érzelmekkel teli történet

Éld át az egyre növekvő morális konfliktusokat, amelyeket Ellie kérlelhetetlen bosszúvágya korbácsol fel. A nyomában járó erőszak miatt megkérdőjelezed magadban a helyes és a helytelen fogalmát, a jó és a rossz harcát és a hős vagy gonosztevő megítélését.

Gyönyörű, de veszélyes világ

Indulj Ellie kalandjára, amely Jackson békés hegységei és erdőségeiből Seattle benőtt, burjánzó romjai közé vezet. Találkozz túlélők új csoportjaival, ismeretlen és veszélyes környezetben, és fedezd fel a fertőzöttek rémisztő fejlődését.

A Naughty Dog legújabb motorja által életre keltett halálos karakterek és világ minden korábbinál valósághűbb és a legapróbb részletig kidolgozott.

Feszült és kétségbeesett hangulatú túlélős akciójáték

Az új, továbbfejlesztett játékrendszerek illenek Ellie útjának élet-halál kérdéseihez az ellenséges világban. Érezd át kétségbeesett küzdelmét a túlélésért a még jobb funkciók segítségével: nagy intenzitású közelharc, folyamatos mozgás és dinamikus lopakodás.

Fegyverek, tárgyak, képességek és frissítések széles választékával saját játékstílusodhoz igazíthatod Ellie tulajdonságait.

Specifikációk

FeliratMagyar
Korosztály18+
PlatformPlayStation 4
TípusAkció / Kaland