Assassin's Creed Valhalla (Xbox One) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Assassin's Creed Valhalla (Xbox One)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Assassin's Creed Valhalla (Xbox One)

Termékkód: 2806689

A 9. században járunk. Norvégiából a végtelen háborúk és fogyatkozó készletek által elűzött Viking fosztogató, Eivor átvezeti normann klánját a jeges Északi-tengeren.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
7 600 Ft
5 984 Ft + Áfa

Termék leírás

ÍRD MEG SAJÁT VIKING SAGÁDAT – A fejlett RPG mechanikáknak köszönhetően magad alakíthatod karaktered fejlődését és befolyását az őt körülvevő világra. A politikai szövetségektől a harci stratégiákon át egészen a dialógusokig és felszerelésfejlesztésig, minden meghozott döntéseddel magad építed ki dicsőséghez vezető utadat.

ZSIGERI HARCRENDSZER – Forgass mindkét kezedben pusztító fegyvereket, például fejszéket, kardokat és pajzsokat, hogy átéld a Viking harcosok kegyetlen harcstílusát. Fejezd le brutálisan, terítsd le a távolból, vagy iktasd ki lopakodva rejtett pengéddel ellenfeleidet. Tedd magad próbára az Assassin's Creed sorozat halálos ellenfeleinek eddigi legváltozatosabb kínálatával szemben!

NYÍLT VILÁG A SÖTÉT KORBAN – Hajózz Norvégia durva és rejtélyes partjaitól Anglia csodás, de tiltott királyságába és azon túlra! Merülj el a Viking életmódban horgászással, vadászattal, ivós játékokkal és sok mással.

VEZESS EPIKUS RAJTAÜTÉSEKET – Indíts hatalmas rohamokat a szász egységek és erődök ellen Anglia-szerte. Vezesd klánodat a hosszúhajódról intézett meglepetés támadásokon, és foszd ki az ellenséges területeket, hogy gazdagon és készletekkel térj vissza embereidhez.

BŐVÍTSD TELEPÜLÉSED – Építs és fejlessz még mélyebb testreszabási lehetőségeket megnyitó épületeket, köztük laktanyákat, kovácsműhelyt, tetoválóműhelyt és sok más. Fogadj fel új tagokat klánodba és alakítsd kedvedre Viking élményedet!

VIKING ZSOLDOSOK – Hozz létre és alakíts kedvedre egy egyedi Viking fosztogatót klánodból, majd oszd meg az interneten barátaiddal, hogy ők is bevethessék rajtaütéseik során.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformXbox One
TípusAkció / Kaland