Logitech MX Vertical - Új, bontott - OázisComputer.hu
Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Logitech MX Vertical - Új, bontott
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech MX Vertical - Új, bontott

Termékkód: 910-005448_BO

Az MX Vertical fejlett ergonomikus egérben egyszerre van jelen a tudományos igényű dizájn, valamint a Logitech MX termékeinek megnövelt teljesítménye

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
26 000 Ft
20 472 Ft + Áfa

Termék leírás

Természetes, kézfogásra emlékeztető kéztartás. Az MX Vertical természetes, kézfogásra emlékeztető kéztartás 10%-kal csökkenti az izomfájdalmat és egy sokkal ergonomikusabb tartást biztosít.

Függőlegesen 57 fokban megdöntött csukló az ideális tartáshoz. Az MX Vertical egér egyedülálló módon 57 fokos szögben áll függőlegesen, ami csökkenti a csuklóra nehezedő nyomást, míg a hüvelykujj kényelmesen rásimul a hüvelykujjtámaszra.

A felhasználók már kipróbálták. Az ergonómiai szakemberek pedig jóváhagyták.  Az MX Vertical fejlesztése és tesztelése a legkiválóbb ergonómiai szakemberek által összeállított feltételrendszer alapján történt: egyaránt szempont volt a jobb kéztartás, az alacsonyabb izomterhelés és a csuklóra nehezedő nyomás csökkentése.

4x kevesebb kézmozgatás - igény. Az erre a célra szolgáló kurzorsebesség-kapcsolóval történő fejlett optikai mozgáskövetés négyszer kevesebb kézmozgást igényel – ezzel csökken az izomterhelés és a kéz elfáradása.A kurzorsebesség és -pontosság a Logitech Options szoftverben testreszabható.

Kényelmes forma és kellemes érintés. Az MX Vertical az emberi kéz formáját követi, és rendkívül kellemes a tapintása. Egyedi formája miatt többféle kézformához és -mérethez is illik, kellemes tapintású gumifelületéhez pedig természetes érzés hozzáérni.

A csomag tartalma

  • Egér
  • Unifying vevőegység
  • USB-C típusú töltőkábel (USB-A – USB-C)
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth + Unifying
Gombok száma4
KialakításErgonómikus
LED VilágításNincs
Maximális felbontás400-4000 dpi