Sid Meier´s Civilization VI (PS4) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Sid Meier´s Civilization VI (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Sid Meier´s Civilization VI (PS4)

Termékkód: 2806412

Az eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier által készített Civilization, egy körökre osztott stratégiai játék, melyben a feladatod egy olyan birodalmat építeni, ami kiállja az idő próbáját.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
7 700 Ft
6 063 Ft + Áfa
Megjelenés: 2019.11.22

Termék leírás

Fedezz fel új vidékeket, fejlessz ki új technológiákat, hódítsd meg ellenfeleidet és nézz szembe a történelem legismertebb vezéreivel, miközben megkísérled megépíteni a világ valaha volt legnagyobb civilizációját!

A Sid Meier’s Civilization VI PlayStation 4 és Xbox One változata tartalmazza a játék legújabb frissítéseit és javításait, valamint az alábbi új civilizációkat, vezetőket és szcenáriókat tartalmazó négy csomagot:

  • Vikings Scenario Pack
  • Poland Civilization and Scenario Pack
  • Australia Civilization and Scenario Pack
  • Persia and Macedon Civilization and Scenario Pack

JÁTSSZ A MAGAD MÓDJÁN: Te határozod meg a győzelemhez vezető utat. Válj a legfejlettebb civilizációvá, igázd le a világot katonai hatalmaddal, vagy légy te a kultúra és a művészetek központja.

A VILÁG LEGNAGYOBB VEZETŐI: Játssz a világ különböző országainak és korszakainak 24 (PlayStation 4 változatban összesen 27 vezetővel) vezetőjének egyikeként! Építsd egy jövedelmező kereskedelmi útvonalakkal átszőtt birodalmat Egyiptom Kleopátrájával, vesd latba légióid erejét Róma Traianusával, vagy válj a kultúra központjává Japán Hojo Tokimunejával. Bármilyen stílusban játszhatsz a vezetők mindegyikével, akik egyedi képességekkel, egységekkel és infrastruktúrával segítenek hozzá a győzelemhez.

HATALMAS BIRODALMAK: Nézd, ahogy birodalmad csodái elterjednek a térképen. Telepedj le feltérképezetlen területeken, tedd jobbá környezeted, építs új kerületeket és nézd, ahogy városod – és civilizációd – felvirágzik.

AKTÍV KUTATÁS: Nyiss meg fokozókat, amik felgyorsítják civilizációd fejlődését a történelmen át. A még gyorsabb előrelépés érdekében egységeiddel fedezz fel aktívan, fejleszd környezeted és találj új kultúrákat.

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más kultúrákkal való interakció folyamatosan változik a játék során, kezdve az első primitív kapcsolatokkal, ahol a konfliktus az élet része, egészen a játék végére kialakult szövetségekig és tárgyalásokig.

IZGALMAS ÉS EGYEDI SZCENÁRIÓK: A PlayStation 4 és Xbox One változat négy különböző helyszínű és játékstílusú szcenáriót is tartalmaz, melyek mindegyikét a történelem inspirálta. Légy része Ausztrália gyarmatosításának az „Outback Tycoon”, védd meg Lengyelországot a hódítóktól a „Jadwiga’s Legacy”, válassz egy viking vezért és hajtsd igába Európát a „Vikings, Raiders, and Traders!”, vagy hódítsd meg az ismert világot a „Conquest of Alexander” keretében.

KOOPERATÍV ÉS KOMPETITÍV TÖBBJÁTÉKOS MÓDOK: Versengjetek a hatalomért legfeljebb négyen a kooperatív vagy kompetitív internetes többjátékos módokban.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály12+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 4
TípusStratégia