Logitech G513 Tactile Switch Carbon US - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech G513 Tactile Switch Carbon US
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech G513 Tactile Switch Carbon US

Termékkód: 920-008869

Romer-G Tactile mechanikus kapcsolók, RGB háttérvilágítás, 70 millió billentyűleütés élettartam, USB csatlakozás, 445 x 132 x 35.5 mm, 2.4m kábelhossz, US angol billentyűzet kiosztás

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
64 000 Ft
50 394 Ft + Áfa

Termék leírás

Anyagi előny. A G513 egy nagy teljesítményű, játékhoz tervezett billentyűzet fejlett Romer-G Tactile, Romer-G Linear és GX Blue mechanikus kapcsolókkal. A leválasztható, memóriahabos tenyértámasz és a prémium minőségű, alumíniumötvözetből készült kialakítás teljes funkcionalitású és a kategóriájában legjobb billentyűzetté teszi a G513-at.

Lightsync RGB. A G513 billentyűnként megközelítőleg 16,8 millió színnel szabható testre. Hozza létre saját animációit, vagy válasszon a gyári effektusok közül. A LIGHTSYNC technológiával a megvilágítást a játékok, a hang vagy a képernyője irányítják, hogy a lehető legjobban elmerülhessen az RGB élményében. 

Mechanikus kapcsolók választéka: Válasszon három különböző mechanikus kapcsoló közül: Romer-G Tactile, Romer-G Linear és GX Blue. A Romer-G Tactile az eredeti Romer-G-profilt jelöli, mely észrevehető működési pontot biztosít. Romer-G Linear teljesen puha billentyűleütést kínál. A GX Blue egy ikonikus kivitel, amely egyszerre biztosít tapintható és hallható visszajelzést a billentyűleütésekről. Minden egyes kapcsolót 70 millió leütésre teszteltünk, hogy a megbízhatóság és tartósság is biztosított legyen. A G513 Silver csak a Romer-G Tactile kapcsolóval érhető el. A G513 Carbon elérhető Romer-G Tactile, Romer-G Linear vagy GX Blue kapcsolókkal egyaránt. A G513 Silver csak a Romer-G Tactile kapcsolóval érhető el. A G513 Carbon elérhető Romer-G Tactile, Romer-G Linear vagy GX Blue kapcsolókkal egyaránt.

Páratlan kényelem. A memóriahab gyorsan és teljes mértékben visszanyeri eredeti alakját, miután megszűnt a nyomás, így minden használat ugyanolyan kényelmes, mint az első. A memóriahab körül egy puha, erős és tartós műbőr alkot vízhatlan és izzadságálló burkolatot, mely könnyen tisztítható. Az alján elhelyezett 6 gumiláb biztosan tartja meg. A tenyértámasz készen áll a használatra.

Repülőipari alumíniumötvözet. A G513 a hihetetlenül erős és tartós 5052 alumínium-magnézium ötvözetből készül, amely egyszerre nyújt minimalista designt és szép megjelenést. Az 5052 jelű ötvözet merevsége emellett még egy erős és csúszásmentes keretet is ad, amely rengeteg funkciót rejt a páratlan játékélményért.

Egyedi játékfunkciók. Ne veszítse el a meccset csak azért, mert véletlenül lenyomja a Windows-billentyűt. Váltson Játék módba az FN+F8 kombinációval. Tiltson le további gombokat a Logitech G HUB használatával. Tárolja el a billentyűnkénti RGB-megvilágítási profilokat a beépített memóriában, hogy bármely rendszeren használhassa.

Csomag tartalma

  • Játékhoz tervezett billentyűzet
  • Memóriahabos tenyértámasz
  • Játékhoz tervezett billentyűsapkák
  • Billentyűsapka-kiszedő
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásUSB
CsuklótámaszVan
HáttérvilágításVan
KialakításMechanikus
Multimédia gombokVan
NyelvAngol
SzínFekete