Logitech MX Master 3 Graphite - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech MX Master 3 Graphite
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech MX Master 3 Graphite

Termékkód: 910-005694

Professzionális vezeték nélküli Bluetooth egér, 7 gomb, 200-4000 dpi, USB-C gyorstöltés - egyetlen perc gyorstöltés akár három teljes órai használatot biztosít

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
34 000 Ft
26 772 Ft + Áfa

Termék leírás

A stílus és a teljesítmény találkozása. Az MX Master 3 azonnal pontos és végtelen lehetőségeket kínál. Ez a jelenleg legkorszerűbb Master sorozatú egér – a kreatívok számára tervezve és a programozóknak kivitelezve. Ha kitalálja, profi szinten megalkothatja!

1000 sor görgetése 1 másodperc alatt. Újra feltaláltuk a kereket. A vadonatúj MagSpeed™ elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy leálljon egy képponton, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan. A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan észlelhető, és a kerék elég súlyos ahhoz, hogy olyan dinamikus tehetetlenséget nyújtson, amely érezhető, – de nem hallható.

A megtervezett kialakítás megfelel az intuitív vezérlésnek. A tenyere alakjához tökéletesen alkalmazkodó kialakításnak köszönhetően kényelmesen dolgozhat. Az ideálisan elhelyezett elülső/hátsó és gesztusgombokkal – és egy új oldalsó görgetőkerékkel – sokkal intuitívabb módon alkothat, hozhat létre és végezhet el műveleteket.

Az alkalmazásspecifikus tertreszabásoknak köszönhetően gyorsabban dolgozhat. Szabja testre az MX Master 3 egeret, és konfigurálja az egyes műveleteket az adott munkafolyamathoz. Az MX Master 3 teljes mértékben testreszabható szinte minden használt alkalmazásban, – és a kedvenc alkalmazásokhoz optimalizált előre definiált testreszabásokkal gyorsabban dolgozhat - Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari™ és Microsoft Word®, Excel®, PowerPoint® és Edge

Több számítógép, egyetlen MX Master 3. A Flow-kompatibilis MX Master 3 egérrel gördülékenyen vezérelhet több számítógépet, ha a kurzort egyszerűen a képernyő szélére húzza. Az MX Master 3 Önnel együtt vált még Windows® és macOS operációs rendszerek között is. Egyszerűen átvihet szöveget, képeket és fájlokat a számítógépek között – csak másolja az egyik gépen, és illessze be a másikon.

Gyorsabb mozgáskövetés - gyakorlatilag bármilyen felületen. Az MX Master 3-szor gyorsabb és 5-ször pontosabb az alapegereknél – így mindig a megfelelő képpontra kattinthat. Logitech Darkfield A mozgáskövetés lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen felületen – még üvegen is – a kategóriájában legjobb 4000 DPI-s pontossággal kövesse a mozgást.

USB-C gyorstöltés. Az MX Master 3 akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel, – egyetlen perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható. A feltöltéshez használja a mellékelt USB-C töltőkábelt.

  

A csomag tartalma

  • Egér
  • USB-vevőegység
  • USB-C típusú töltőkábel (USB-A – USB-C)
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth + Unifying
Érzékelő típusDarkfield
Gombok száma7
KialakításErgonómikus
LED VilágításNincs
Maximális felbontás4000dpi
SzínFekete