datacolor SpyderX Studio - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
datacolor SpyderX Studio
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

datacolor SpyderX Studio

Termékkód: SXSSR100

A SpyderX Studio biztosítja, hogy a fotóink minőségiek, a monitorunk színhelyes, a nyomtatványaink pedig tökéletesek legyenek.

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
159 901 Ft
125 906 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 159 901 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A Datacolor SpyderX Studio a lehető legjobb kalibrációs termék, melyet kifejezetten a fényképészek igényeihez igazítva terveztek. Olyan fotósok számára lehet ideális, akiknek lehető legmagasabb szintű kontrollra és pontosságra van szükségük a munkájuk során.

 • A munka kezdetétől a végéig a SpyderX Studio-val az összes monitorunkat kalibrálhatjuk, és biztosak lehetünk benne, hogy professzionális minőségűek lesznek a kinyomtatott anyagok is.
 • Egy teljes eszköztár, mely biztosítja, hogy fotóink kiváló minőségben kerüljenek rögzítésre, a monitorunkon élethű színek jelenjenek meg, a nyomtatványaink pedig tökéletesek legyenek, függetlenül attól, hogy milyen tintát és papírt használunk.

SpyderX Elite

A SpyderX Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. 

 • A csomagban található, monitorra szerelhető színmérő eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT és laptop rendszerű monitorok színeit. A SpyderX Colorimeter sima felülete még az érzékeny LCD/TFT monitorokat sem sérti meg.
 • A korszerű és folyamatosan fejlődő optikai technológiának köszönhetően a színbeállítás a korábbihoz képest ötször érzékenyebb skálán mozoghat, így az LCD képernyőinket is pontosabban állíthatjuk be.
 • A szoftver lehetővé teszi, hogy egy számítógéphez csatlakoztatott többféle monitorhoz vagy akár egy egész stúdióhoz készítsünk színbeállításokat.

Spyder Cube

A SpyderCUBE egy hordozható eszköz, mellyel a fotósok pontosan beállíthatjuk az expozíciót, a fehéregyensúlyt és a fekete mélységét.

 • A Spyder Cube használatával nagyban leegyszerűsödik a munkánk, mivel számos funkciót pótol, amik olyan képszerkesztő programokban fordulnak elő, mint a Photoshop vagy a Lightroom.
 • Készítsünk egy referenciaképeket a Spyder Cube-bal minden egyes egyedi bevilágítás alatt, és alkalmazzuk őket egy teljes fotósorozatra.
 • Az innovatív tervezésnek hála, az eszközt bárhol elhelyezhetjük, de akár tripodhoz is rögzíthetjük.
 • A Spyder Cube ABS Cycoloy-ból készült, így ellenáll a sérüléseknek és soha nem veszti el a színét.

Spyder Print

A Spyder Print egy teljeskörű szolgáltatás kezdőknek és profiknak, mellyel tökéletes színhűségű nyomtatványokat készíthetnek.

 • A nyomtató, adathordozó és tinta kombinációja tetszőlegesen kiválasztható.
 • Több különböző típusú nyomtatót is támogat, beleértve a fotónyomtatókat és a művészeti printereket is.
 • Gyors, pontos profilbeállítás néhány perc alatt, intuitív, lépésenkénti útmutatással.

Specifikációk

CsatlakozásUSB
Kalibrálható eszközökMonitor, TV, nyomtató
Kompatibilitás (Macintosh)Mac OS X 10.10 vagy újabb
Kompatibilitás (Windows)Windows 7/8/10
Szoftver által támogatott nyelvekAngol
Támogatott színprofil formátumICC/ICM
TípusKoloriméter