Microsoft Desktop Sculpt Comfort billentyűzet + egér - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Microsoft Desktop Sculpt Comfort billentyűzet + egér
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Microsoft Desktop Sculpt Comfort billentyűzet + egér

Termékkód: L3V-00020

Microsoft Sculpt Comfort Keyboard + Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
24 401 Ft
19 213 Ft + Áfa

Termék leírás

A kényelmes kialakításnak és az igényekhez jól hozzáigazítható funkcióknak, valamint a speciális kivitelű jobbkezes egérnek köszönhetően a Sculpt Comfort Desktop átalakítja a billentyűzet- és egérhasználatot. Elősegíti a csukló természetes tartását, funkcióival és gyorsbillentyűivel növeli a gépelés hatékonyságát.

Az elegáns formának és a kényelmes ívelt elrendezésnek köszönhetően minden könnyen elérhető, az ergonomikus tenyértámasz kiegyenesíti a csuklót, véd a gyulladás és az ismétlődő terhelésből eredő sérülések ellen. A kettéosztott szóközbillentyű új visszafelé törlési funkciót nyújt, ami segít a billentyűleütések optimalizálásában. Kevés a helye? A Sculpt Comfort Desktop egyszerűen átalakítható helytakarékosabb, kompaktabb kivitelűvé a tenyértámasz leválasztásával.

A Sculpt Comfort Desktop tökéletesen működik együtt a Windows 10-zel. A billentyűzet Windows 10-re optimalizált gyorsbillentyűk gyors és egyszerű navigációt tesznek lehetővé. Az egér oldalán található testreszabható Windows érintősávval egyszerűen megnyitható a Start menü, a Cortana (nem mindenhol érhető el), a OneNote, a Feladatnézet és a virtuális asztalok.

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth
CsuklótámaszVan
KialakításErgonómikus
Multimédia gombokVan
NyelvMagyar