The Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition (PS4) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
The Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

The Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition (PS4)

Termékkód: 5908305213826

Geralt továbbra is a jól ismert vaják mesterséget űzi, ám míg a korábbi két részben leginkább emlékei után kutatott, addig a The Witcher 3 Wild Hunt története szerint a klasszikus witcher-létbe nyerhetünk bepillantást, amelynek során oda repít minket a szél, ahol a legnagyobb szükség van egy szörnyvadász szolgálataira

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
5 199 Ft
4 094 Ft + Áfa

Termék leírás

  • Csatlakozz Ríviai Geralthoz egy minden eddiginél érdekesebb és izgalmasabb történet keretein belül, és éld a witcherek egyáltalán nem hétköznapi életét!
  • Harcolj, varázsolj vagy használj különleges főzeteket ahhoz, hogy speciális képességekre tegyél szert, majd győzd le a különféle szörnyetegeket!
  • Egy hatalmas szabadon bejárható világ csak terád vár. Fedezd fel minden zegzugát és segíts a rászorulókon!
  • A Game of the Year (GOTY) kiadás tartalmazza a Hearts of Stone és a Blood & Wine kiegészítőket, amelyek bő 50 órányi további történetet kínálnak, valamint más új jellemzőket és új területeket, amelyek több mint egyharmadával megnövelik a felfedezhető világot!
  • A GOTY kiadás hozzáférést kínál az eddig kiadott minden további tartalomhoz, közte fegyverekhez, páncélokhoz, mellékküldetésekhez, játékmódokhoz és új GWYNT lapokhoz!
  • A GOTY tartalmaz minden technikai és látvány frissítést, valamint a Witcher közösség tagjainak visszajelzései alapján teljesen áttervezett felhasználói felületet.

Specifikációk

FeliratMagyar
Korosztály18+
PlatformPlayStation 4
TípusAkció / Kaland