Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (Xbox One) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (Xbox One)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (Xbox One)

Termékkód: 2806010

A Ubisoft népszerű taktikai katonás sorozata, a Ghost Recon legújabb részében már nem csak egy háború, hanem maga a túlélés a tét! Indulj bevetésre a festői Aurora szigetére, ahol egy korábbi Szellem, Cole D. Walker és csapata átvette az irányítást a kommandósok high-tech felszereléséért felelős Skell Technologies főhadiszállása felett

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
11 600 Ft
9 134 Ft + Áfa

Termék leírás

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint több szempontból is különbözik a korábbi epizódoktól. A külső nézetes, nyílt világú akciójáték ezúttal túlélőelemekkel gazdagodik. Ha egyedül játszol, tényleg magányos farkas vagy – nincsenek gépi csapattársak. Bármikor csatlakozhatsz viszont más játékosokhoz a négyfős kooperatív móddal. Sérüléseidet magadnak kell gyógyítani, a több fokozatban jelentkező sebesülések csökkentik a harci képességeidet is. Nincsenek küldetések: te döntöd el, merre indulsz, és mikor milyen feladatokat végzel el. Ehhez nemcsak a harci tudásod, de a napszakok és a dinamikus időjárás is segítséget nyújthat. Sötétben és viharban könnyebb lopakodni. Ne feledd: most az ellenség is Szellemekből áll!

Válassz négy kaszt közül, melyek között bármikor válthatsz, így kihasználhatod az egyedi felszereléseket és képességeket. A különböző célpontok likvidálásához más-más játékstílusra lehet szükség. Lopakodsz, mint egy párduc? Távolról szeded le az ellenséget mesterlövészként? Vagy a főkaput berobbantva, vérbeli kommandósként teszel hidegre mindenkit? A Ghost Recon Breakpointban tiéd a választás lehetősége.

Hódítsd meg Aurora szigetét, és győzd le egykori csapattársadat a harcmezőn! Játssz egyedül, online kooperatív módban, vagy próbáld ki az új 4v4 PvP módot is! Itt nincs többé eligazítás – a harc egyedül a tiéd!

  • A Tom Clancy’s Ghost Recon sorozat legújabb része
  • Nyílt világú, külső nézetes túlélő-akciójáték
  • Likvidáld egy korábbi Ghost Recon tag hadseregét, és szabadítsd fel Aurora szigetét!
  • Taktikai akció: tervezd meg a műveleteket, használd ki a napszakok és az időjárás változásait
  • Gyűjts alapanyagokat, és gyárts fegyvereket és felszereléseket saját magadnak, vagy használj drónokat és csúcstechnikát
  • Szóló, online kooperatív és 8 fős PvP játékmódok

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformXbox One
TípusAkció / Kaland