Wacom Bamboo Ink Plus - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom Bamboo Ink Plus
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Bamboo Ink Plus

Termékkód: CS322AK0B

Windows Ink-re optimalizált   Wacom Stylus ceruza

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
32 901 Ft
25 906 Ft + Áfa

Termék leírás

Jegyzetelés: A dokumentumokhoz fűzött megjegyzések létrehozása épp olyan élmény, mintha hagyományos papíron történne. Autentikus és kényelmes. A Windows Ink Workspace elindításához csak meg meg kell nyomnunk a toll végén található Bluetooth gombot, és már munkához is láthatunk.

Vázlatok és rajzok: A Wacom Ink Plus finom és érzékeny hegye ideális vázlatok és rajzok készítéséhez. Kifejezetten arra tervezték, hogy a műészi alkotások létrehozása természetes és élményszerű legyen. A képernyőn megjelenő rajzok természetes megjelenését segíti a különösen érzékeny tollhegy is, mely rugalmasan reagál a mozdulatainkra.

Vizuális gondolkodás: Rögzítsük gondolatainkat a Bambo Ink Plus-szal! A Windows Ink Workspace-szel rögzíthetjük az ötleteinket, amiket aztán kidolgozhatunk a Sketchpad és a Screen Sketch alkalmazásokban vagy a többi tollra optimalizált appban.

Természetes, precíz, autentikus A nyomás érzékeny hegynek és az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően valódi élményt jelent a rajzolás és a jegyzetelés. A háromszög alakú kialakításnak hála rendkívül kényelmes fogása van a Bamboo Ink Plus-nak.

Személyre szabható A Bamboo Ink intuitív és természetes eszköze az írásnak, a jegyzetelésnek és vázlatok készítésének. Három különböző hegy – puha, közepes és kemény – áll a rendelkezésünkre a személyre szabott és autentikus élmény biztosítására.

Feltölthető Nincs szükség külön elemre, a Bambo Ink Plus feltölthető a mellékelt USB-C kábel használatával.

Egy toll, számos eszköz A Bambo Ink Plus számos különböző érintőkijelzős eszközzel kompatibilis, és egyaránt támogatja a Wacom Active ES és a Microsoft Pen protokolokat.

Tulajdonságok

  • Szín: fekete
  • Hossz: 153 mm
  • Súly: 16,5 gramm
  • Anyag: alumínium
  • Csatlakozás: Bluetooth 4.0
  • Gombok: Két személyre szabható és egy Bluetooth gomb
  • Nyomás érzékenység: 4096
  • Akkumulátor: Li-polymer

Kompatibilis eszközök