Wacom Bamboo Ink (2. gen) - OázisComputer.hu
Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Wacom Bamboo Ink (2. gen)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Bamboo Ink (2. gen)

Termékkód: CS323AG0B

Windows Ink-re optimalizált  2. generációs Wacom Stylus ceruza

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
18 900 Ft
14 882 Ft + Áfa

Termék leírás

Támadt egy remek ötlete? Csak kapja fel a Bamboo Ink-et, indítsa el a Windows Ink-et vagy bármelyik kedvenc tollal is kezelhető alkalmazását, és készítsen vázlatokat vagy írja le gondolatait a készüléke képernyőjére. Hamar el fogja felejteni, hogy egy high-tech okos stylus-t használ egy digitális kijelzőn, mivel a Bamboo Ink-et úgy tervezték meg, hogy a lehető legtermészetesebb élményt biztosítsa kézíráshoz és rajzoláshoz a Windows 10-es eszközökön.

Windows Ink-re optimalizálva: A Windows Ink Workspace elindításához csak le kell nyomnunk a Bamboo Ink tetején lévő gombot. Az olyan alkalmazásokkal, mint a Sticky Notes vagy a hamarosan megjelenő Bambo Note gond nélkül rögzíthetjük az ötleteinket, elképzeléseinket.

A gondolat ereje: A Bamboo Ink intuitív és természetes eszköze az írásnak, a jegyzetelésnek és vázlatok készítésének. Három különböző hegy – puha, közepes és kemény – áll a rendelkezésünkre a személyre szabott és autentikus élmény biztosítására.

Ergonomikus kialakítás:  A Bamboo Ink ergonomikus kialakításának és puha tapintású felületének köszönhetően akár órákig dolgozhatunk anélkül, hogy elfáradna a kezünk. Kényelmes és kiegyensúlyozott formatervezés az élményszerű munka kedvéért.

Gyorsbillentyűk: Gyorsítsuk fel a munkát, és takarítsunk meg időt a Wacom Ink személyre szabható gombjaival. Rendeljük hozzájuk egy-egy funkciót, így még több lehetőségünk lesz ötleteink teljes kidolgozásra.

Egy toll, számos eszköz: A Bamboo Ink számos tollal kezelhető eszközzel képes együttműködni. A stylus része a Wacom AES protokoll rendszerének. Ha olyan eszközöl dolgozzunk, ami a Microsoft Pen Protocol technológiáját használja, csak nyomjuk le a Bamboo Ink gombjait a váltáshoz.

Tulajdonságok

  • Súly: 19 gramm
  • Hossz: 147 mm
  • Átmérő: 10 mm

Kompatibilis eszközök