Gears 5 (Xbox One) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Gears 5 (Xbox One)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Gears 5 (Xbox One)

Termékkód: 2806080

Minden idők egyik legelismertebb sorozataként a Gears nagyobb, mint valaha, öt izgalmas játékmóddal és az eddigi legmélyebb kampánnyal érkezik.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
5 400 Ft
4 252 Ft + Áfa

Termék leírás

Kampány - A világ összeomlik. A Swarm megfertőzte a Coalition robothadseregét, és az emberi városokat támadja. Ahogy közeledik a veszély, Kait Diaz elszakad csapatától, hogy felderítse az ellenséghez való kapcsolatát, és megismerje a legnagyobb fenyegetést Sera számára – saját magát.

Escape - Egy új, agresszív kooperatív mód, amelyben egy háromfős csapatnak kell együtt dolgoznia, hogy belülről pusztítson el ellenséges fészkeket.

Versus - Győzzön a legjobb csapat! Gyűjts pontokat, és szerezz még jobb fegyvereket az Arcade módban, amely egy frenetikus, szórakoztató lejátszási lista. Több, mint 10 játékmód, plusz új és klasszikus pályák várják a játékosokat. A Versus minden játékstílust jutalmaz, az egyszerű játékosoktól a profikig. 

Több, mint 10 játékmód, plusz új és klasszikus pályák várják a játékosokat. A Versus minden játékstílust jutalmaz, az egyszerű játékosoktól a profikig.

Térképkészítő - Alkoss egyedi Escape térképeket, és oszd meg az élményt barátaiddal is.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformXbox One
TípusAkció / Kaland