Synology MailPlus License Pack 5 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Synology MailPlus License Pack 5
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Synology MailPlus License Pack 5

Termékkód: MAILP5

5 darabos MailPlus licenccsomag

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
117 300 Ft
92 362 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 117 300 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A Synology MailPlus licenccsomag célja, hogy további aktív e-mail-fiókokat adhasson a Synology MailPlus szolgáltatáshoz. A Synology NAS eszközön futó MailPlus alkalmazáshoz alapértelmezés szerint 5 telepített licenc tartozik. Ha vállalkozása ennél több e-mail-fiókot igényel, vásároljon további licenceket.

Licencelés

A Synology MailPlus 5 ingyenes e-mail-fiókot tartalmaz. Ezt a számot további licencek vásárlásával növelheti. Hogy minden igénynek megfeleljünk, két különböző licenccsomagot kínálunk: A csomagok 5, illetve 20 e-mail-fiókot1 tartalmaznak, a fiókok mindkét esetben örökös érvényességgel bírnak.2 A csomagokban foglalt licencek kizárólag ugyanazon a Synology NAS eszközön használhatók fel, és az aktiválást követően nem telepíthetőek át3 másik Synology NAS eszközre.
Ezenfelül az e-mail-aliasokat nem tekintjük e-mail-fiókoknak, így ezekhez nincs szükség licenc vásárlására.

Ha szeretne tájékozódni a MailPlus alkalmazást támogató típusokhoz ajánlott aktív e-mail-fiókok számáról, látogasson el a termékbemutató oldalra, ahol az adott típus Specifikációk lapján megtalálja a szükséges adatokat.

Megjegyzések:
_____

  • Amikor alkalmazza a megvásárolt licenckulcsot, a rendszer az összes benne foglalt licencet egyszerre aktiválja.
  • Amíg a regisztrált Synology NAS megfelelően működik, az aktivált licencek nem járnak le.
  • Bármely, licencáttelepítéssel kapcsolatos speciális igény (például RMA-termékek esetén) felmerülése esetén forduljon a Synology támogatószolgálatához további segítségért.

High-Availability architektúra

A MailPlus további díjak megfizetése nélkül is támogatja a high-availability funkciót. Egy klaszterek alapértelmezés szerint 10 ingyenes e-mail-fiókot támogat. Ha több e-mail-fiókot szeretne használatba venni, alkalmazza a Synologytól megvásárolható licenckulcsokat. Ha például a high-availability klaszterben 25 e-mail-fiókot szeretne aktiválni, 15 további licencet kell vásárolnia.

MailPlus webes kliens és mobilalkalmazás

A MailPlus webes kliens, valamint az ehhez tartozó (Android™- és iOS-eszközökön elérhető) mobilalkalmazás szintén ingyenes. Az alkalmazásokat a MailPlus Server alkalmazással együtt rendszeresen, ingyen frissítjük.

Licencaktiválás és fiókkezelés

A megvásárolt licenckulcsok alkalmazásához jelentkezzen be rendszergazdaként a Synology NAS eszközre. Ezt követően a kulcsok alkalmazásához nyissa meg a MailPlus Server alkalmazást, és lépjen a Licenc menüpontra (a kulcsok alkalmazásához internetkapcsolat szükséges). Egy licenckulcs csak egy Synology NAS eszközön futó MailPlus alkalmazáshoz használható fel. 
Az e-mail-fiókok aktiválásához vagy deaktiválásához lépjen a Fiók menüpontra, és végezze el a kívánt műveletet.

Az összes aktivált licenc ellenőrzéséhez jelentkezzen be Synology fiókjába.

A MailPlus funkciói

A MailPlus funkcióiról további információkat itt talál.