Synology Virtual DSM License Pack - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Synology Virtual DSM License Pack
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Synology Virtual DSM License Pack

Termékkód: SVDSM-LP

3 éves Virtual DSM  licenccsomag

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
74 900 Ft
58 976 Ft + Áfa

Termék leírás

A Synology Virtual DSM licence lehetővé teszi a Virtual DSM és a Virtual Machine Manager szolgáltatás futtatását, így a felhasználók a DiskStation Manager standard változata által biztosított funkciók teljes skálájához hozzáférnek, ideértve a fájlszolgáltatásokat és a bővítőalkalmazásokat is. A Virtual Machine Manager lehetővé teszi a High Availability klaszterek használatát, a pillanatfelvételek villámgyors elkészítését, valamint a védelmi csomagok alkalmazását, így segít elkerülni az állásidőt, és rugalmasabbá tenni a felügyeleti feladatok elvégzését.Licenccsomag

Licencelés
Minden Virtual DSM licenccsomag egy Virtual DSM példányt tesz elérhetővé a Virtual Machine Manager szolgáltatásban. A licenc megvásárlásával három évre a Virtual DSM szolgáltatás frissítéseihez is hozzájut.

  • A licenccsomagot megnyitás után nem küldheti vissza.
  • A licenccsomag megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy Synology NAS eszköze kompatibilis-e a Virtual Machine Manager szolgáltatással. 
  • Ez a licenccsomag egyszerre csak egy Synology termékhez alkalmazható.
  • A licenccsomag egy meglévő példány Virtual DSM-frissítési támogatásának meghosszabbítására is alkalmazható.

Aktiválás és társítás
A Virtual Machine Manager szolgáltatásban lépjen a Licenc > Virtual DSM menüpontba, majd kattintson a Hozzáadás lehetőségre. A licenc hozzáadása előtt ellenőrizze, hogy van-e internetkapcsolat a Synology NAS eszközön.

Frissítési időszak
Minden Virtual DSM licenc 3 éves szoftverfrissítési időszakot biztosít a Virtual DSM csomaghoz. Ha új licenckulcsot aktivál a Virtual DSM rendszerben, azzal meghosszabbíthatja a frissítési időszakot.