REVO SuperTone dió/ezüst - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
REVO SuperTone dió/ezüst
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

REVO SuperTone dió/ezüst

Termékkód: REVOST-S

A SuperTone-nal 2018 elején a REVO egy új területre lépett be, ez pedig a Bluetooth (de analóg- és digitális vonalbemenettel is rendelkező) 2.1-es aktív hangszórók piaca. 

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
92 901 Ft
73 150 Ft + Áfa

Termék leírás

Az elmúlt években elszaporodtak az elsősorban telefonok, tabletek mellé szánt Bluetooth hangszórók. Ezek között is vannak jobb és rosszabb minőségűek, egyszerű műanyag dobozba vagy minőségibb házba építettek. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy ezek közül elég kevés használható minőségi zenehallgatáshoz, már csak azért is, mert az alap Bluetooth szabvány kb. MP3 minőségben teszi lehetővé a zeneszámok megszólaltatását, mivel veszteségesen tömörítve közvetíti azokat a forrás és a hangszóró között. Kivéve a Bluetooth kiterjesztését, az aptX™ kódolást is támogató készülékek és hangszórók esetében, mivel így akár CD-minőségű sztereó hang is továbbítható.

Természetesen, mint minden aktuális REVO készülék, a SuperTone is aptX™-kompatibilis! De nem csak ez garantálja a kiemelkedő hangzást, hanem a szokásos valódi fa készülékház és alumínium előlapja. No, meg a SuperSystem-ben már bizonyított hangrendszer: 2×40 wattos D-osztályú digitális erősítő, amely 2 darab 89 mm-es Balanced Mode Radiator™elven működő hangszórót hajt meg, illetve egy további 40 wattos végfok, amely a készülék aljára szerelt, lefelé sugárzó, 152 mm átmérőjű mélynyomót működteti.

Bluetooth-os telefonhoz, tablethez, laptophoz (de akár egy USB-s Bluetooth-adaptert használó Synology NAS-hoz) egyszerűen, az előlapi PAIR gomb megnyomásával párosítható a SuperTone. (Léteznek természetesen aptX™-kompatiblis USB-s adapterek is.)

A SuperTone a Bluetooth-on kívül más módon is csatlakoztatható lejátszóinkhoz, hangforrásainkhoz. A hátlapon sztereó analóg jelet képes fogadni RCA és 3,5 mm-es jack bemenetein (pl. TV, telefon, tablet, hordozható zenelejátszó, rádió), míg digitális adatot (pl. CD-lejátszó, játékkonzol) optikai aljzaton keresztül vár, akár 24-bit/96 kHz-ig – akár csak a SuperSystem.

A SuperTone előlapjának bal alsó sarkában egy USB-portot találunk, amely mobil eszközünk töltésére való, a jobb alsó sarokban pedig fejhallgatót csatlakoztathatunk egy 3,5 mm-es jack-aljat segítségével. Az előlap felső szélénél található kezelőgombokkal válthatunk a bemenetek között, illetve külön szabályozható igény szerint a mély és a magas hangok kiemelése is.

A SuperTone főbb paraméterei:

  • Méretek: 340×215×180 mm
  • Súly: 5,6 kg
  • Hangszórók: 2×3,5" BMR szélessávú és 1×6"-es mélynyomó
  • Erősítőteljesítmény: 3×40 watt
  • Kijelző: nincs, csak visszajelző LED-ek
  • Fogyasztás (max. / készenlét): 51,8 / 0,46 Watt