REVO SuperConnect fehér/ezüst - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
REVO SuperConnect fehér/ezüst
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

REVO SuperConnect fehér/ezüst

Termékkód: REVOSC-W

Retró kinézetű SuperConnect internetrádió, hálózati (wifi) zenelejátszó, FM-rádió, DAB/DAB+ rádió és Bluetooth aktív hangfal is egyben.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
119 450 Ft
94 055 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 119 450 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A REVO SuperConnect is egy nagyon sokoldalú hálózati (wifi és ethernet) zenelejátszó, rádióvevő és digitális aktív hangszóró. Tökéletesen megmunkált készülékházban búvik meg kiváló minőségű 89 mm-es hangszórója (Balanced Mode Radiator™ elven működő, ilyet eddig csak a csúcsmodell K2-ben találhattunk), melyet D-osztályú digitális erősítője hajt meg. Ha sztereóban szeretnénk élvezni a zenét, a hátlapi analóg vagy optikai digitális hangkimenet használható erre a célra – külső aktív hangfalak vagy erősítő segítségével. A SuperConnect mellé egy megújult infra távvezérlőt is kapunk.

FM-rádió. Mint egy hagyományos FM-rádió, a kihúzható antenna segítségével bármelyik rádióadás hallgatható az éterből, a kijelzőn pedig megjelennek a csatorna RDS-információi is. Akár 10 rádiófrekvenciát is elmenthetünk a kedvencek közé, így ezekből bármikor bármelyikre válthatunk.

DAB és DAB+ digitális rádió. Magyarországon sajnos még gyerekcipőben jár a földfelszíni digitális rádiózás, de jelen írás pillanatában – 2014 januárjában – Budapesten és környékén 7 csatorna már elérhető a CD-lejátszókon megszokott tökéletes minőségben is (MR1 Kossuth Rádió, MR2 Petőfi Rádió, MR3 Bartók Rádió, Klub Rádió, Mária Rádió, Lánchíd Rádió, Class FM).

Internetrádió. Internetes adatbázisból kiolvasott rádiók és podcastek listájából választhatunk a SuperConnect-n is. Mint valamennyi REVO, ez a modell is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyűjtött, folyamatosan frissülő több, mint 30 ezer nemzetközi és 130+ magyar rádió között nem találnánk meg kedvencünket), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszónkon definiált kedvencek listája. A sok ezer adó kategóriák, ország és műfaj szerint rendszerezve is böngészhető, de kereshetünk akár tetszőleges névre is. Lejátszás közben az internetes adó emblémája és leírása is látható a képernyőn. Az Info gombbal az adott stream adatait (formátum, bitráta) is megtekinthetjük. Internetes rádiókból és podcastekből tetszőleges mennyiségűt felvehetünk a kedvencek közé, hogy később ne kelljen keresgélni utánuk.

Hálózati (wifi) zenelejátszó. A SuperCD UPnP/DLNA-szervereket is képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a készüléket, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS X és Linuxalatt is futtathatóak (pl. ServiioXMBCMediaTombPS3MediaServerTVMOBiLiPLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttműködik a REVO rádiókkal. A zenei fájlformátumok közül számos népszerűbb lejátszható: MP3, WM

A, WAV, Real Audio, AAC, FLAC. A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben. Ha Synology-ról játszunk le a SuperConnect-tel, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra, vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat. Ráadásul, a SuperConnect is megjelenik a Synology Audio Station-ben, mint kompatibilis hálózati lejátszó, így akár egy webböngésző, akár a Synology okostelefonos (iOS, Android, Windows MobileAudio Station alkalmazásán keresztül tökéletesen vezérelhetjük a lejátszást!

Bluetooth hangszóró. Bármilyen Bluetooth-os lejátszót (pl. tablet, telefon) csatlakoztathatunk vezeték nélkül, és a mobilon lévő zenéket akár CD-minőségben is streamelhetjük a SuperConnect-re mivel az aptX kódolást is támogatja.

Aktív hangszóró. A hátlapi 3,5 mm-es sztereó jack aljzaton keresztül bármilyen fülhallgató-kimenettel rendelkező zenelejátszó hangjának megszólaltatására is alkalmas a SuperConnect.

Asztali ébresztős óra. Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc) , és két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott, vagy a kedvencek közül kijelölt internetrádióra, FM-rádióra, DAB-rádióra vagy normál csengőhangra. Az ébresztési hangerő mellett beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétlődő ébresztési időpont, összesen kettő is. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetről is képes szinkronizálni az időt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, a Snooze gomb megérintésével az előre beállított időtartam – szundikálás – után megismétlődik a ébresztő. A készülék készenléti állapotában is mindig jól láthatóan mutatja az aktuális időt és dátumot, valamint az is látható a kijelzőn, hogy van-e beállított ébresztésünk.

Spotify Connect. Az egyik legnépszerűbb online zeneszolgáltatás, a Spotify prémium szolgáltatása is elérhető a SuperConnect-ről. Ennek segítségével több, mint 20 millió zeneszám közül választhatunk bármikor, saját virtuális rádiókat állíthatunk össze, kedvenc előadóinkat követhetjük, stb. A Spotify okostelefonos alkalmazását (Spotify Connect technológia) használva olyan funkciókat is élvezhetünk, mint pl. hazaérve a lakásba, az út közben a mobiltelefonon lévő lejátszási lista alapján hallgatott műsor a SuperConnect PLAY gombjának megnyomására azonnal a lejátszón folytatódik.

A SuperConnect főbb paraméterei:

  • Méretek: 270×180×120 mm
  • Súly: 2,85 kg
  • Erősítőteljesítmény: 15 watt
  • Kijelző: csak bekapcsolva látható grafikus OLED