REVO SuperCD dió/ezüst - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
REVO SuperCD dió/ezüst
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

REVO SuperCD dió/ezüst

Termékkód: REVOSCD-S

A SuperCD talán a SuperConnect továbbfejlesztésének tekinthetjük, immár sztereó hangszórókkal, nagyobb teljesítményű végfokokkal, audio CD-lemezzel bővítve

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
152 599 Ft
120 157 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 152 599 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A SuperCD – és valamennyi aktuális REVO – készülékháza valódi fa MDF lapból, eloxált alumíniumból és lágy acélból készült. A kiváló hangzásért egy kétcsatornás D-osztályú digitális erősítő (2×20 Watt zenei teljesítménnyel) és két darab 3,5"-es BMR (Balanced Mode Radiator™) teljes sávú hangszóró, valamint egy bassz-reflex nyílás felelős. A hátlapon található analóg sztereó RCA és optikai digitális kimenet segítségével tetszőleges hangrendszerre, DAC-ra is továbbítható a SuperCD hangja.

Max. 5 darab REVO lejátszó kapcsolható össze multiroom rendszerbe, így akár szinkronban is szólhatnak (bár ilyenkor FLAC fájlokat nem lehet lejátszani). Nézzük sorban az előlapi 2,7"-es OLED kijelző vagy az UNDOK mobil app segítségével kiválasztható működési módokat, funkciókat!

FM-rádió. Mint egy hagyományos FM-rádió, a kihúzható antenna segítségével bármelyik rádióadás hallgatható az éterből, a kijelzőn pedig megjelennek a csatorna RDS-információi is. Akár 10 rádiófrekvenciát is elmenthetünk a kedvencek közé, így ezekből bármikor bármelyikre válthatunk.

DAB és DAB+ digitális rádió. Magyarországon sajnos még gyerekcipőben jár a földfelszíni digitális rádiózás, jelen írás pillanatában – 2018 márciusában – is csak Budapesten és környékén, mindössze pár csatorna érhető el a CD-lejátszókon megszokott tökéletes minőségben.

Internetrádió. Internetes adatbázisból kiolvasott rádiók és podcastek listájából választhatunk a SuperCD-n is. Mint valamennyi REVO, ez a modell is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyűjtött, folyamatosan frissülő több, mint 30 ezer nemzetközi és 130+ magyar rádió között nem találnánk meg kedvencünket), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszónkon definiált kedvencek listája. A sok ezer adó kategóriák, ország és műfaj szerint rendszerezve is böngészhető, de kereshetünk akár tetszőleges névre is. Lejátszás közben az internetes adó emblémája és leírása is látható a képernyőn. Az Info gombbal az adott stream adatait (formátum, bitráta) is megtekinthetjük. Internetes rádiókból és podcastekből tetszőleges mennyiségűt felvehetünk a kedvencek közé, hogy később ne kelljen keresgélni utánuk. Az Android és iOS mobilokra letölthető ingyenes UNDOK alkalmazás a webrádió emblémáját is megjeleníti.

Hálózati (wifi) zenelejátszó. A SuperCD UPnP/DLNA-szervereket is képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a készüléket, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS X és Linuxalatt is futtathatóak (pl. ServiioXMBCMediaTombPS3MediaServerTVMOBiLiPLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttműködik a REVO rádiókkal. A zenei fájlformátumok közül számos népszerűbb lejátszható: MP3, WMA, WAV, Real Audio, AAC, FLAC. A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben.

Ha Synology-ról játszunk le a SuperConnect-tel, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra, vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat. Ráadásul, a SuperConnect is megjelenik a Synology Audio Station-ben, mint kompatibilis hálózati DLNA-lejátszó, így akár egy webböngésző, akár a Synology okostelefonos (iOS, Android, Windows Mobile) Audio Station alkalmazásán keresztül tökéletesen vezérelhetjük a lejátszást! 24-bites (pl. FLAC) zenefájlok max. 96 kHz-es mintavételezés mellett játszhatóak le.

Bluetooth hangszóró. Bármilyen Bluetooth-os lejátszót (pl. tablet, telefon) csatlakoztathatunk vezeték nélkül, és a mobilon lévő zenéket akár CD-minőségben is streamelhetjük a SuperConnect-re mivel az aptX kódolást is támogatja – Bluetooth 4.1-es Qualcomm chipjének köszönhetően. Ha egy mobiltelefon vagy tablet nem aptX-képes, akkor Bluetooth-on keresztüli lejátszáskor ne várjunk MP3-nál jobb minőséget!

Aktív hangszóró. A hátlapi 3,5 mm-es sztereó jack aljzaton keresztül bármilyen fülhallgató-kimenettel rendelkező zenelejátszó hangjának megszólaltatására is alkalmas a SuperCD.

Asztali ébresztős óra. Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc) , és két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott, vagy a kedvencek közül kijelölt internetrádióra, FM-rádióra, DAB-rádióra, CD-re vagy normál csengőhangra. Az ébresztési hangerő mellett beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétlődő ébresztési időpont, összesen kettő is. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetről is képes szinkronizálni az időt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, a Snooze gomb megérintésével az előre beállított időtartam – szundikálás – után megismétlődik a ébresztő. A készülék készenléti állapotában is mindig jól láthatóan mutatja az aktuális időt és dátumot, valamint az is látható a kijelzőn, hogy van-e beállított ébresztésünk.

Nem csak ébredni de elaludni is segít a SuperCD: az elalvásidőzítő ez előre beállított időtartam lejárta után kikapcsolja a készüléket.

Spotify Connect. Az egyik legnépszerűbb online zeneszolgáltatás, a Spotify prémium szolgáltatása is elérhető a SuperCDt-ről. Ennek segítségével több, mint 30 millió zeneszám közül választhatunk bármikor, saját virtuális rádiókat állíthatunk össze, kedvenc előadóinkat követhetjük, stb. A Spotifyokostelefonos alkalmazását használva olyan funkciókat is élvezhetünk, mint pl. hazaérve a lakásba, az út közben a mobiltelefonon lévő lejátszási lista alapján hallgatott műsor a SuperCD PLAY gombjának megnyomására azonnal a lejátszón folytatódik.

Audio CD. A SuperCD tetején egy slot-loading mechanikás CD-lejátszó nyílását találjuk, amelybe egyszerűen belecsúsztathatjuk zenei lemezeinket. Akár gyári, akár írott CD-R/RW optikai korongról van szó, valamennyi lejátszható.

A SuperCD főbb paraméterei:

  • Méretek: 335×200×180 mm
  • Súly: 9,8 kg
  • Erősítőteljesítmény: 2×20 watt
  • Fogyasztás (maximum / készenlét): 36,4 / 0,46 Watt
  • Kijelző: csak bekapcsolva látható grafikus OLED

**Az előlapi USB-port csak mobiljaink töltésére szolgál, nem tárhely csatakoztatására.