Philips 499P9H - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Philips 499P9H
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Philips 499P9H

Termékkód: 499P9H/00

49 hüvelykes ívelt 1800R, 5120x1440 Dual QHD, 70Hz, Adaptive-Sync, VA, VESA DisplayHDR 400, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Beépített hangszóró, Felugró webkamera, USB Type-C csatlakozás (90W), RJ45

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
492 100 Ft
387 480 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 492 100 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

32:9 formátumú SuperWide kijelző a többmonitoros kialakítások kiváltására

A 49"-es, 32:9 formátumú, 5120 x 1440-es felbontású SuperWide kijelzőt széles látószögével a többmonitoros kialakítások kiváltására tervezték. Olyan mintha kettő darab 27"-es, 16:9 formátumú Quad HD kijelző lenne egymás mellett. A SuperWide monitorok két monitor szélességű képernyőterületet biztosítanak a bonyolult beállítások nélkül.

Könnyed, gördülékeny működés az Adaptív szinkronizálás technológiával

A szaggatott játékmenetnek vagy a szaggatott képnek nem kellene feltétlenül a játék velejárójának lennie. Az Adaptív szinkronizálás technológiája szinte bármilyen képsebesség mellett képhibamentes működést, problémamentes, gyors frissítést és szupergyors válaszidőt biztosít.

Beépített USB-C dokkolóegység

A Philips kijelző tápellátást biztosító, beépített C típusú USB dokkolóegységgel rendelkezik. A vékony, megfordítható USB-C csatlakozó egyszerű, egykábeles dokkolást tesz lehetővé. Így az összes perifériát, például a billentyűzetet, egeret és az RJ-45 Ethernet kábelt egyszerűen a monitor dokkolóegységéhez csatlakoztatja. Csak csatlakoztassa össze notebookját és a monitort egyetlen USB-C kábellel nagyfelbontású videók megtekintéséhez és adatok szupergyors átviteléhez, miközben egyidejűleg tápellátást és töltést is biztosít notebookjának.

Beépített KVM-kapcsoló a források közötti egyszerű váltáshoz

A beépített MultiClient KVM-kapcsoló révén két különböző számítógépet kezelhet egyetlen monitorral, billentyűzettel és egérrel. Egy kényelmesen használható gomb segítségével gyorsan válthat a források között. Praktikusan használható a két számítógép erejét igénylő alkalmazásoknál, vagy ha két különböző számítógéphez van csatlakoztatva egyetlen nagy monitor.

Biztonságos bejelentkezés a Windows Hello™ felugró webkamerával

A Philips innovatív és biztonságos webkamerája előugrik, amikor szüksége van rá, majd biztonságosan visszahúzódik a monitorba, ha már nem használja. A webkamera fejlett érzékelőkkel is rendelkezik a Windows Hello™ arcfelismerő funkció használatához, amely kevesebb mint 2 másodperc alatt lépteti be Windows eszközeibe, 3-szor gyorsabban, mintha jelszót használna.

DisplayHDR 400 a még élethűbb és kimagaslóbb látvány érdekében

A VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 400 kijelző jelentős előrelépés a normál SDR kijelzőkhöz képest. Más HDR-kompatibilis kijelzőkkel szemben a valódi DisplayHDR 400 lenyűgöző fényerőt, kontrasztot és színeket biztosít. A globális fényerő-szabályozásnak és az akár 400 nit értékű, ragyogó csúcsfényeknek köszönhetően a képek látványos hangsúlyokkal és mélyebb, árnyaltabb feketékkel kelnek életre. Gazdag, új színek szélesebb palettáját képes visszaadni, és olyan vizuális élményt nyújt, amely rabul ejti az érzékeket.

A MultiView egyidejűleg kettős kapcsolatot és nézetet valósít meg

A rendkívül nagy felbontású Philips MultiView kijelzővel most megismerheti a kapcsolódás világát. A MultiView aktív kettős kapcsolatot és nézetet valósít meg, így az összetett, több feladatból álló munka elvégzéséhez egyidejűleg dolgozhat több eszközön, többek között számítógépen és notebookon.

Dönthető, forgatható, magasabbra és alacsonyabbra helyezhető

A Compact Ergo Base egy emberközeli Philips monitortalp, amely billenthető, forgatható, és a magassága is állítható, így bármely felhasználó a maximális kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva helyezheti el a monitort.

LowBlue üzemmód a szemet kímélő hatékonyság érdekében

Vizsgálatok kimutatták, hogy az ultraibolya sugarakhoz hasonlóan a LED-kijelzők által kibocsátott rövid hullámhosszúságú, kék fénysugarak is károsíthatják a szemet, és idővel befolyásolhatják a látást. Az egészség szempontjából kifejlesztett Philips LowBlue üzemmód beállítás intelligens szoftvertechnológiát használ a rövid hullámhosszúságú, káros kék fények csökkentése érdekében.

Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

A LED háttér-világítású képernyők fényerő-szabályozásának módja miatt egyes felhasználók villódzást tapasztalnak a képernyőn, ami fárasztja a szemet. A Philips villódzásmentes technológia egy új megoldást alkalmaz a fényerő szabályozására, amellyel csökkenti a villódzást a kényelmesebb megtekintés érdekében.

1800R ívelt kijelző a még lenyűgözőbb élményért

Ez az innovatív, ívelt kijelző kisebb képtorzulást, nagyobb látószöget, csökkentett mértékű becsillanást biztosít, és még a szemnek is kényelmesebb.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.02db
Csatlakozó - USB 3.23db
Csatlakozó - USB B1db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Felbontás típus5120 x 1440 (Dual QHD)
Görbület1800R
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványVESA DisplayHDR 400
ÍveltIgen
Keménységi skála / Hardness2H
Képarány32:9
Képfrissítés70Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret49"
Kontrasztarány3000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő450 cd/m2
MéretMéret talppal: 1194 x 568 x 303 mm
Méret talp nélkül: 1194 x 369 x 156 mm
Csomag mérete: 1308 x 384 x 553 mm
Panel típusaVA
Pixelméret0.233 mm
Pixelsűrűség109 ppi
Súly15,30 kg (állvánnyal)
21,48 kg (dobozával)
Színmélység10 bit (8 bit + FRC)
Színtér megjelenítéssRGB / AdobeRGB / DCI-P3
Színtérlefedettség121% sRGB / 91% DCI-P3 / 89% Adobe RGB
Tartozékok, kábelek HDMI-kábel
DP-kábel
USB-A–B kábel
USB-C kábel
USB-C–A kábel
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény90W
Válaszidő4 ms
VESA rögzítés100x100