Készletek feltöltve, indulhat a Black Friday! - OázisComputer.hu
Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.

Készletek feltöltve, indulhat a Black Friday!

Black Friday

Újra itt a november, és az utolsó péntekkel megérkezett a Black Friday is. A tavalyi évben igen nagy népszerűségnek örvendett ez az akció nálunk is, ezért idén újra nekivágunk.

Mivel mi monitorokban vagyunk igazán otthon, ezért csak az általunk forgalmazott legjobb márkák áraiból tudtunk kedvezményt biztosítani. Sajnos senki ne számítson óriási kedvezményekre, de megtesszük, amit tudunk, és remélhetően ezeket a monitorokat más cégek nem is fogják, vagy nem is tudják majd ilyen áron adni. A monitorokon felül a Wacom, Synology és X-rite gyártók termékeit tudjuk kedvezményes áron adni.

A készleteink végesek, de próbálunk majd minden rendelést teljesíteni, mindenkit arra kérünk, hogy ne személyesen, inkább webshopban adja le a rendelését, így elkerülhetjük a hosszú várakozást. Mindenkit megpróbálunk kiszolgálni, és nyugodtan lehet rendelni azokból a monitorokból is, amikből jelenleg nincs raktáron. Jelenleg már most vannak termékek, amikből nem tudtak nekünk eleget szállítani, ezek érkező státuszban vannak, és érkezés után a megrendelt áron fogjuk kiszolgálni a megrendelőinket.

FONTOS: Ha egy termék elfogy, akkor az az után rendelt termékeket már nem fogjuk tudni a kedvezményes áron adni, de erről mindenkit tájékoztatni fogunk. Céges nagyobb mennyiségű rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni, ez a nap nem erről szól.

 

Mindenkinek kellemes böngészést és vásárlást kíván az Oázis csapat!